Βασίλης Μίχας για το μόντελινγκ: Δεν σε κάνει λιγότερο άντρα όταν μιλάς – Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές

Βασίλης Μίχας για το μόντελινγκ: Δεν σε κάνει λιγότερο άντρα όταν μιλάς – Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές

«Όταν ένα πρακτορείο σου ζητάει να αδυνατίσεις, δεν είναι όλα στο χέρι σου»

Για την συυμμετοχή στο σίριαλ «Γη της Ελιάς» μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ελένη» ο Βασίλης Μίχας. Αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά που τον κάνει αντιπαθητικό στο κοινό, τις διατροφικές του διαταραχές όσο ασχολείτο με το μόντελινγκ και για τον πατέρα του που τον βοηθούσε στην οικοδομή. Ο  ηθοποιός ανέφερε πως από τα 7 του χρόνια παίζει ποδόσφαιρο, ωστόσο μετά από τραυματισμούς σταμάτησε.

«Μετά δεν ήξερα τι να κάνω και πώς να κινηθώ επαγγελματικά. Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης, αλλά όταν ένα πρακτορείο σου ζητάει να αδυνατίσεις, δεν είναι όλα στο χέρι σου. Το γεγονός ότι δε μίλησα σε κάποιον ειδικό ήταν δικό μου θέμα. Καλό είναι όμως οι άνθρωποι να μιλάνε».

Όπως θα πει ο ίδιος, τον προβληματίζει το πώς πρέπει να εκφράζεται ένας άντρας στις μέρες μας.

«Δεν σε κάνει λιγότερο άντρα όταν μιλάς. Επειδή έβλεπα πολύ ωραία παιδιά στο μόντελινγκ, ήθελα να βρω τη ρευστότητα των πραγμάτων και αυτό το βρήκα στην υποκριτική. Μικρός βοηθούσα τον πατέρα στην οικοδομή. Θυμάμαι κάθε πρωί σταματάγαμε στον φούρνο και μετά πηγαίναμε για δουλειά».

Ο Βασίλης Μίχας μιλά για τον Αντρέα Γεωργίου, λέγοντας πως έχει χτίσει μια πολύ ωραία ομάδα.

«Χαίρομαι που είμαι μέρος της. Στον δρόμο με σταματάνε για να μου πουν αυτά που έχει κάνει ο ρόλος μου και μου λένε ‘’ντροπή σου’’. Η μητέρα μου, όταν πάω να τη δω, επηρεασμένη από τη ‘’Γη της Ελιάς’’ μου λέει ότι είμαι κακός και ότι δε με θέλει. Της εξηγώ απλά ότι είναι ένας ρόλος. Η μητέρα μου με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ‘’έφυγα τρέχοντας από τη δουλειά για να σε δω στη σειρά’’».