«I Am: Celine Dion» – Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη βιογραφική ταινία της Σελίν Ντιόν

«I Am: Celine Dion» – Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη βιογραφική ταινία της Σελίν Ντιόν

Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια παλεύει με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου

Ένα συναρπαστικό τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αmazon για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion» της αγαπημένης Καναδής τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν.

Μέσα σε δύο λεπτά ξετυλίγεται η αγάπη της για τη μουσική που «καθοδήγησε τη ζωή της, ενώ παράλληλα προβάλλει την αυθεντικότητά της» καθώς παλεύει με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή.

Η ταινία λειτουργεί ως ένα γράμμα αγάπης προς τους θαυμαστές της δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη φωνή της, την οποία περιγράφει ως «τον μαέστρο της ζωής μου».

«Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις» αναφέρει χαρακτηριστικά η Σελίν Ντιόν και ξεσπά σε κλάματα.

«Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω» συμπληρώνει.

Το τρέιλερ περιλαμβάνει αποσπάσματα από συναυλίες μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές της, ηχογραφήσεις, καθώς και στιγμιότυπα από την παιδική ηλικία και την οικογενειακή της ζωή. Παράλληλα αντιπαραθέτει την σημερινή εικόνα της Ντιόν που παρηγορείται από τα αγαπημένα της πρόσωπα για τη μάχη που δίνει με την υγεία της.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η υποψήφια για Όσκαρ Irene Taylor, ενώ η παραγωγή είναι της Vermilion Films σε συνεργασία με τη Sony Music Vision και τη Sony Music Entertainment Canada, αναφέρει το Deadline. «Δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα πριν» παραδέχεται η σταρ «αλλά τώρα είμαι».

Το «I Am: Celine Dion» θα είναι διαθέσιμο στο Amazon Prime Video από τις 25 Ιουνίου.