Ιάσων Τριανταφυλλίδης: Η Μενεγάκη πάντα μου έλεγε ότι θέλει να βγάλει πολλά χρήματα και να κάνει μια μεγάλη οικογένεια

Ιάσων Τριανταφυλλίδης: Η Μενεγάκη πάντα μου έλεγε ότι θέλει να βγάλει πολλά χρήματα και να κάνει μια μεγάλη οικογένεια

«Η Φαίη Σκορδά έχει καταφέρει σε μια ανάλαφρη εκπομπή που κάνει, να απαντήσει έτσι όπως πρέπει σε ανθρώπους που εκφέρουν επικίνδυνη άποψη»

Για την Ελένη Μενεγάκη, τη Φαίη Σκορδά, τον Ζερόμ Καλούτα και τη Μαρίνα Σάττι μίλησε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Ηλία Σκουλά.

«Καλά κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας και είναι αυστηρός απέναντι στον Κασσελάκη, δεν του φέρθηκε έτσι όπως θα έπρεπε. Η Ελένη Μενεγάκη πάντα μου έλεγε ότι θέλει να βγάλει πολλά χρήματα και να κάνει μια μεγάλη οικογένεια. Όλα της τα όνειρα τα έκανε πραγματικότητα.

Η Φαίη Σκορδά έχει καταφέρει σε μια ανάλαφρη εκπομπή που κάνει, να απαντήσει έτσι όπως πρέπει σε ανθρώπους που εκφέρουν επικίνδυνη άποψη. Αυτοί που μίλησαν έτσι στον Λάκη Γαβαλά δεν είναι άνθρωποι, είναι ζώα. Όταν φέρεσαι έτσι, σημαίνει ότι και το μοναστήρι που τους φιλοξενοί είναι αλήτικο. Ο Λάκης Γαβαλάς έχει λεβεντιά!», είπε αρχικά ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης και συνέχισε, λέγοντας:

«Η Eurovision σχολιάστηκε κυρίως λόγω Ζερόμ Καλούτα, ο Θανάσης Αλευράς ήταν πιο διαβασμένος μετά τον πρώτο ημιτελικό. Ο Ζερόμ θεώρησε ότι είναι ο μεγάλος θριαμβευτής. Ήταν τόσο χάλια ο σχολιασμός που θα έλεγε κανείς ότι έγινε επίτηδες. Εγώ είδα ότι η Μαρίνα Σάττι χασμουριόταν καθ’ όλη τη διάρκεια, συμφωνώ με την κίνησή της εκείνη τη στιγμή».