Αιχμές από Θάνο Πετρέλη για τους κριτές των talent show: «Κοιτάνε την προβολή τους και δεν δίνουν καμία σημασία στα παιδιά»

Αιχμές από Θάνο Πετρέλη για τους κριτές των talent show: «Κοιτάνε την προβολή τους και δεν δίνουν καμία σημασία στα παιδιά»

«Βγαίνει ο νικητής και την άλλη μέρα δεν ξέρουμε ποιος κέρδισε, αγνοείται η τύχη των παικτών που πήραν μέρος»

Ο Θάνος Πετρέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού. Μεταξύ άλλωναναφέρθηκε στα τάλεντ σόου και στο ενδεχόμενο να βρεθεί σε κριτική επιτροπή αλλά και στο κομμάτι της παρουσίασης που θα συζητούσε υπό προϋποθέσεις.

«Θα ήμουν θετικός να βρεθώ σε μια κριτική επιτροπή αλλά εξαρτάται από το ποιο θα ήταν αυτό το σόου. Γιατί καλώς ή κακώς έχουμε δει πάρα πολλά τέτοιου τύπου τάλεντ σόου, που βλέπουμε παιδιά να πηγαίνουν σε αυτά, να κάνουν μια πορεία, να τελειώνει το σόου μετά από 2 – 3 μήνες, να βγαίνει ο νικητής και την άλλη μέρα να μην ξέρουμε ποιος κέρδισε. Να αγνοείται δηλαδή η τύχη των παικτών που πήραν μέρος», είπε ο Θάνος Πετρέλης και συνέχισε ως εξής:

«Δυστυχώς, για να μην πω όλα, θεωρώ πως κάποια τηλεοπτικά παιχνίδια γίνονται μόνο για την προβολή των κριτών, η οποία κοιτάνε την προβολή που θα έχουν εκείνο το δίμηνο ή τρίμηνο και μετά δεν δίνουν καμία σημασία στα παιδιά.

Αν μου ερχόταν μια κάποια πρόταση ή κάποια κουβέντα για εκπομπή ή τηλεπαιχνίδι, σίγουρα θα έπαιζε ρόλο το ποιο θα είναι το κόνεσπτ. Σαν παρουσιαστής σε εκπομπή, όμως, δεν θα το έβλεπα. Το θεωρώ απίθανο. Επειδή υπάρχουν και τηλεπαιχνίδια με συγκεκριμένο κόνσεπτ, δεν είναι δηλαδή τελείως ελεύθερο, εκεί αναλόγως το παιχνίδι μπορεί να ήταν κάτι που θα το συζήταγα».