«Δεν θα ήθελα οι κόρες μου να ακούν τα τραγούδια του Sin Boy»

«Δεν θα ήθελα οι κόρες μου να ακούν τα τραγούδια του Sin Boy»

Ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έκανε αυτή την δήλωση

O τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή  Καλοκαίρι #not και αναφέρθηκε στην επιτυχία που κάνει ο Sin Boy και το Mama.

Ο λόγος για τον Θάνο Πετρέλη που όπως αποκάλυψε δεν θα ήθελε τα παιδιά του να ακούνε Sin Boy.

«Το να ξοδεύονται πολλά χρήματα από τους πελάτες, σημαίνει ότι μια επιχείρηση είναι κερδοφόρα και όσο περισσότερο κερδοφόρα είναι σημαίνει ότι το κράτος έχει περισσότερα έσοδα.

Στις Live εμφανίσεις τον χειμώνα, μου έλεγαν πες το Mama. Το συνδύασα μεταξύ σοβαρού και αστείου, έλεγα το «Να χαρώ το μωρό» και το συνδύασα «Να χαρώ τη Mama». Δεν είναι θέμα γούστου, αν μου αρέσει η όχι, είναι μία τάση αυτή τη στιγμή. Από εκεί και περά, σαν γονιός, αν με ρωτήσεις αν θα άφηνα τα παιδιά να ακούσουν αυτά τα τραγούδια που είναι μικρά και ίσως επηρεαστούν, αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι. Ίσως εκεί πέρα να είχα έναν ενδοιασμό σαν γονιός για να πω ότι δεν είναι ένα από τα τραγούδια που θα ήθελα να ακούν οι κόρες μου.

Με τον Φοίβο ήμασταν μαζί από το ξεκίνημα, το 2004, από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά έως το 2012. Αυτό που άλλαξε σε όλη αυτή τη φάση, είναι ότι ο Φοίβος μετά έγινε εκτός από συνθέτης και «εταιριάρχης» αναγκαστικά μπήκε σε μία μορφή να έχει να δίνει δύο τραγούδια στον Θάνο, δύο στην Έλλη, στη Δέσποινα, στον Νίνο… Στον Φοίβο χρωστάω ένα πολύ μεγάλο κομμάτι όλου αυτού που συμβαίνει μέχρι και σήμερα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...