Σήλια Καψής: Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών – Δεν με πήρε ούτε μετά τη Eurovision να με συγχαρεί

Σήλια Καψής: Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών – Δεν με πήρε ούτε μετά τη Eurovision να με συγχαρεί

«Με τη Μαρίνα Σάττι δεν μιλήσαμε πάρα πολύ, ήταν οι χρόνοι μας περιορισμένοι»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν το πρωί της Τρίτης εκπρόσωπος της Κύπρου στη φετινή Eurovision. Η Σήλια Καψής μίλησε για την εμπειρία της από τον μουσικό διαγωνισμό παρέα με τη μητέρα της, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της με την τηλεφωνική έκπληξη που της έκαναν στον αέρα η γιαγιά και ο παππούς της.

«Προσπαθώ ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Τσιμπιέμαι για να το καταλάβω, είμαι πάρα πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή της Eurovision ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη», ανέφερε αρχικά η Σήλια Καψής.

«Περίμενα το 12άρι από την Ελλάδα, για να πω την αλήθεια. Αλλά και το 10άρι είναι πολύ καλό, οπότε μια χαρά. Μου αρέσει η Αναστασία, η Ελένη Φουρέιρα. Με τη Μαρίνα Σάττι δεν μιλήσαμε πάρα πολύ, ήταν οι χρόνοι μας περιορισμένοι. Θα ήθελα να συνεργαστώ με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες», παραδέχεται σε άλλο σημείο η 17χρονη τραγουδίστρια.

«Η γιαγιά μου πάντα μου λέει: πάνω στη σκηνή είμαι πάντα μαζί σου, να το ξέρεις. Ήταν εκεί στη Σουηδία μαζί μου, όπως και τα ξαδέλφια μου», εξομολογείται η Σήλια όταν δέχθηκε την τηλεφωνική έκπληξη από τη γιαγιά της.

«Έχω μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα μου, έχω να τον δω από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη Eurovision να με συγχαρεί», απάντησε η Σήλια εμφανώς συγκινημένη σε σχετική ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, με τη μητέρα της τραγουδίστριας να σημειώνει: «Είμαι εγώ και μάνα και πατέρας της».