Ζέτα Θεοδωροπούλου σε Νικολίνα Νικολούζου: «Μια εβδομάδα μου, η ζωή σου όλη. Μάθε να σέβεσαι»

Ζέτα Θεοδωροπούλου σε Νικολίνα Νικολούζου: «Μια εβδομάδα μου, η ζωή σου όλη. Μάθε να σέβεσαι»

Άναψαν τα αίματα στο My Style Rocks ανάμεσα στο μοντέλο και την τρανσέξουαλ νεαρή παίκτρια του ριάλιτι μόδας

Μια έντονη αντιπαράθεση είχαν το απόγευμα της Πέμπτης στο πλατό του My Style Rocks δυο παίκτριες του ριάλιτι μόδας και συγκεκριμένα η Ζέτα Θεοδωροπούλου και η Νικολίνα, με την πρώτη να δείχνει ότι κάθε άλλο παρά εντυπωσιάστηκε από τη νέα ενδυματολογική επιλογή που έφερε η νεαρή τρανσέξουαλ.

Γι’ αυτό και το γνωστό μοντέλο και παίκτρια του My Style Rocks έμελλε να… «σβήσει» την συμπαίκτρια της με μια ατάκα. «Άκου Νικολίνα, μάθε να σέβεσαι! Άμα θέλεις να κερδίζεις τηλεοπτικό χρόνο, μπορείς να το κάνεις με άλλο τρόπο. Εντάξει; Σου ρίχνω 20 χρόνια! Σου ρίχνω 20 χρόνια! Μια εβδομάδα μου, η ζωή σου όλη. Μάθε να σέβεσαι. Μου έχεις δείξει πάρα πολλές φορές, ότι δεν σέβεσαι και δεν έχω μιλήσει εδώ και δυο μήνες» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου προκαλώντας την εύλογη αντίδραση της έτερης παίκτριας του My Style Rocks.

«Εγώ δείχνω ασέβεια; Εγώ βάζω 2 σε αυτό το look και εγώ δείχνω ασέβεια σε σένα; Δεν σου έχω δείξει ποτέ ασέβεια, εντάξει. Αυτή η θυματοποίηση ξαφνικά, Ζέτα, πάντα σου δείχνουμε ασέβεια άμα σου βάλουμε χαμηλό βαθμό και σε έχουμε στήσει στον τοίχο και όλα αυτά» αποκρίθηκε με αμηχανία η Νικολίνα στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας.