Η αποκάλυψη της Μαρί Κωνσταντάτου για τον κρυφό γάμο της με τον τον Γιάννη Κεντ – «Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι, μπορεί»

Η αποκάλυψη της Μαρί Κωνσταντάτου για τον κρυφό γάμο της με τον τον Γιάννη Κεντ – «Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι, μπορεί»

Αιφνιδιάστηκαν οι δημοσιογράφοι

Η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλύψε τον κρυφό γάμο της με τον Γιάννη Κεντ.

Η ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εικαστικό event και σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον επιχειρηματία Γιάννη Κεντ, η Μαρί Κωνσταντάτου τόνισε πως το έχουν ήδη κάνει.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά η Μαρί Κωνσταντάτου με τους ρεπόρτερ να ρωτούν αν θα σκεφτόταν το επόμενο βήμα, δηλαδή τον γάμο.

Η απάντηση που έδωσε η Μαρί Κωνσταντάτου ξάφνιασε τους πάντες: «Έχω παντρευτεί! Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, αλλά είμαι ήδη παντρεμένη. Σας ξάφνιασα! Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, οπότε σας απάντησα. Έχει περάσει καιρός, σε λίγο θα έχουμε επέτειο! Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι, μπορεί. Παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο».

Ξαφνικά, και ενώ οι ερωτήσεις για το γάμο έπεφταν "βροχή", η Μαρί Κωνσταντάτου απευθύνθηκε στον σύζυγό της που βρισκόταν παραπέρα: «Γιάννη, μιλάω για το γάμο μας. Μου έχουν εκμαιεύσει αυτό που διαφυλάξαμε εδώ και ένα χρόνο».

 

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν πολιτικός και σε κλειστό κύκλο με κουμπάρο τον δήμαρχο Γλυφάδας, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Ηappy Day». «Ο θεατρικός παραγωγός Γιάννης Κεντ έχει μια κόρη στην εφηβεία από προηγούμενο γάμο του η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στη Μαρί» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.