Ελένη Χατζίδου για το πένθος της Μαρίνας Σάττι: «Εκτίθεσαι και πρέπει να δείχνεις στον κόσμο ότι είσαι χαρούμενος»

Ελένη Χατζίδου για το πένθος της Μαρίνας Σάττι: «Εκτίθεσαι και πρέπει να δείχνεις στον κόσμο ότι είσαι χαρούμενος»

«Είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να συμβεί. Δεν έχεις χρόνο να θρηνήσεις, ούτε το "δικαίωμα"»

Τον πατέρα «έχασε» χθες η Μαρίνα Σάττι. Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision περνά τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, έναν μήνα πριν ανέβει στη σκηνή του Μάλμε. Η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star αναφέρθηκαν στο θλιβερό γεγονός, στέλνοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια στην τραγουδίστρια.

«Είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να συμβεί. Δεν έχεις χρόνο να θρηνήσεις, ούτε το «δικαίωμα». Εκτίθεσαι, πρέπει να βγαίνεις να κάνεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα και να δείχνεις στον κόσμο ότι είσαι χαρούμενος. Η Μαρίνα Σάττι είναι επαγγελματίας», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Μπορεί να σταματήσει κάποιες εμφανίσεις αλλά είναι μέχρι ένα σημείο. Δεν μπορεί, δυστυχώς, να πάρει τον χρόνο της. Έχουμε όμως ένα μαγικό κουμπί εμείς οι καλλιτέχνες, που το πατάμε και λειτουργεί», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Το βάζεις στην άκρη, εννοείται ότι πονάς, αλλά συμπεριφέρεσαι σαν να συμβαίνει σε κάποιον άλλο άνθρωπο. Το κάνεις για τον άνθρωπο που έχει «φύγει» και είναι εκεί ψηλά», σημειώνει η Ελένη Χατζίδου, ενώ αναφέρεται και σε μία δική της προσωπική αντίστοιχη περίπτωση.

«Εμένα αυτό που μου έχει συμβεί δεν ήταν με συγγενικό μου πρόσωπο αλλά με έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, με τον Παντελή (Παντελίδη). Έπρεπε την επόμενη μέρα από τον θάνατό του να τραγουδήσω. Δεν μπορούσα να κάνω πίσω, μου ήταν πολύ δύσκολο, ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο live εκείνο», περιγράφει η Ελένη Χατζίδου για τον ξαφνικό χαμό του αείμνηστου τραγουδιστή.