Γιώργος Λιάγκας: «Αυτά που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής πριν 20 χρόνια ήταν τέρατα, τώρα έχει λειάνει τον λόγο του»

Γιώργος Λιάγκας: «Αυτά που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής πριν 20 χρόνια ήταν τέρατα, τώρα έχει λειάνει τον λόγο του»

«Οφείλει η σάτιρα να σέβεται τα νέα παιδιά και να μην τα μπλέκει. Ακόμα και ένα παιδί και ένας πατέρας να αισθανθεί άσχημα για το παιδί του, είναι κακό»

Με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Τριαντάφυλλο για το σκετς που τον ενόχλησε, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε στο Πρωινό, την Πέμπτη.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Επειδή έχουμε μπει στην περίοδο της πολιτικής ορθότητας και όλοι έχουμε διορθώσει τον τρόπο με τον οποίο διατυπώνουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να έχει όρια και η σάτιρα ακόμα, όταν είναι προσβλητική για ανθρώπους και ότι πρέπει να αφήνουμε απέξω τους πολύ μεγάλους ανθρώπους και τα παιδιά.

Οφείλει η σάτιρα να σέβεται τα νέα παιδιά και να μην τα μπλέκει. Ακόμα και ένα παιδί και ένας πατέρας να αισθανθεί άσχημα για το παιδί του, είναι κακό».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Έχει βελτιωθεί εν πολλοίς η σάτιρα του Σεφερλή; Εγώ δεν τον έχω δει ποτέ, όμως καμιά φορά το μάτι μου πέφτει όταν τα δείχνουν στην τηλεόραση. Σε σχέση με αυτά που έκανε πριν από 20 χρόνια που ήταν τέρατα, τώρα έχει λειάνει πάρα πολύ τον λόγο του».