Στην δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Kinds of Kindness»

Στην δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Kinds of Kindness»

Πρωταγωνίστρια όπως και στην ταινία «Poor Things» για την οποία βραβεύτηκε και με το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, είναι η Έμα Στόουν

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Kinds of Kindness», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το καλοκαίρι.

Το σενάριο της ταινίας που είχε αρχικό τίτλο «And» και γυρίστηκε στα τέλη του 2022 στη Νέα Ορλεάνη, υπογράφουν ο Έλληνας δημιουργός και ο Ευθύμης Φιλίππου, με τον οποίο συνεργάστηκε στις ταινίες «Αστακός», «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού», «Άλπεις» και «Κυνόδοντας». Πρωταγωνίστρια όπως και στην ταινία «Poor Things», για την οποία βραβεύτηκε και με το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, είναι η Έμα Στόουν. Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Γουίλιαμ Νταφόε, Τζέσι Πλέμονς, Χονγκ Τσάου και Χάντερ Σάφερ.

Το Kinds of Kindness είναι ένα παραμύθι, όπως λέει η Searchlight Pictures, που ακολουθεί έναν άντρα, που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, ενώ επικεντρώνεται και σε άλλους χαρακτήρες. Σε έναν αστυνομικό, του οποίου η εξαφανισμένη γυναίκα επιστρέφει τελείως διαφορετική, λες και είναι άλλη, αλλά και σε μία άλλη που είναι αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με ειδικές ικανότητες, που τον προορίζει να γίνει ένας καταπληκτικός πνευματικός ηγέτης. Πρόκειται για μία ταινία με τρεις διαφορετικές ιστορίες, αλλά μάλλον όλες μαζί κάπως θα ενώνονται.