Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: Όσοι δεν αντέχετε, γιατί ίσως δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε

Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: Όσοι δεν αντέχετε, γιατί ίσως δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε

«Αυτό κάνει από την πρώτη μέρα, είναι σαν ριάλιτι η ζωή της»

Το δικό της σχόλιο για την Ιωάννα Τούνη, μετά και την παραπομπή σε δίκη εκείνων που εμπλέκονται στη διακίνηση του revenge porn σε βάρος της, έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 κατέκρινε όλους όσοι επικρίνουν τη δημοφιλή influencer σχετικά με την επίδειξη πλούτου στα social media, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της Ιωάννας.

«Γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος και έχουν πέσει όλοι να φάνε την Ιωάννα Τούνη; Δεν βγήκε ποτέ να διαφημίσει τα λεφτά της. Είπε ότι "αν έχεις γονείς να σε στηρίξουν οικονομικά, μπορείς να πετύχεις". Αυτό είναι ένα success story της Ιωάννας, που πέτυχε μόνη της», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Χτίζει καιρό τώρα όλο αυτό. Τα έχει κλέψει η κοπέλα; Μπορεί να δουλεύει σαν το σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ, να βγάζει εκατομμύρια και να αγοράζει επώνυμες τσάντες. Ποια είμαι εγώ που θα την κρίνω;», σχολίασε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα του I Love ΣουΚού το πρωινό της Κυριακής (24/3).

«Η Ιωάννα Τούνη αυτό κάνει από την πρώτη μέρα, είναι σαν ριάλιτι η ζωή της. Δεν σου αρέσουν τα πλούτη και οι ακριβές τσάντες; Ας μην την ακολουθούν», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είναι ένα κορίτσι αυτοδημιούργητο, τα κατάφερε μόνη της και εγώ τη θαυμάζω. Μου αρέσει η ειλικρίνειά της, που αγόρασε ένα σπίτι με τον κόπο της και το έχτισε όπως το ήθελε. Το χαίρεται, αφήστε την. Όσοι δεν το αντέχετε, γιατί ίσως δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε. Καθένας θα τα φάει τα λεφτά του όπως θέλει», υπογράμμισε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Όταν σου στέλνει ο καθένας ένα βίντεο και να σου λέει "δες τι είναι η γυναίκα σου" είναι αχαρακτήριστο. Αν βλέπαμε έναν άντρα να επιδίδεται σε μία ερωτική πράξη, θα έλεγαν: μπράβο, καβαλάρη», κατέληξε στο σχόλιό της η Μπέττυ Μαγγίρα.