Φαίη Σκορδά: «Είμαστε εδώ 100% μέχρι το τέλος της σεζόν και μπορεί και μετά»

Φαίη Σκορδά: «Είμαστε εδώ 100% μέχρι το τέλος της σεζόν και μπορεί και μετά»

Η απάντηση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ στα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Απάντησή στα σενάρια που αφορούν την ίδια, έδωσε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα για όσα είχαν ακούσει η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο Star πέρσι.

«Πολλές φορές βγαίνουν πράγματα, είτε από την πλευρά των παρουσιαστών, είτε από των καναλιών, για κάποιος σκοπούς. Κάποιοι πέφτουν στην παγίδα, γιατί δεν ξέρω, μπορεί να θέλουν να ρίξουν την τιμή κάποιου ή κάποιος να ανεβάσει την τιμή. Κάποιος για να εκβιάσει μία κατάσταση. Αυτό δεν είναι περσινό και γίνεται πάντα. Υπάρχει και μία κατηγορία ανθρώπων, η οποία δεν μιλάει και κάποια κανάλια που δεν μιλάνε και ξαφνικά βλέπεις ένα δελτίο τύπου. Αλλά και τα δελτία τύπου σε ένα κανάλι για αυτό υπάρχουν, για να δημιουργούν ένα κλίμα. Εξαρτάται το DNA ενός καναλιού, για να φτάνει σε ένα σημείο άλφα ή όχι» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Και εγώ όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1, δεν είχα υπογράψει κάπου αλλού. Έφυγα χωρίς να έχω δουλειά» συνέχισε η Φαίη Σκορδά και τόνισε για τον ΣΚΑΙ: «Γενικά πρωταγωνιστώ. Τέλος πάντων. Εδώ είμαστε και είμαστε 100% μέχρι το τέλος της σεζόν και μπορεί να είμαστε και μετά. Δεν το ξέρεις, αλλά σίγουρα είμαστε εδώ».