«Τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη φωνή του», λέει η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα

«Τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη φωνή του», λέει η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα

«Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο στα ξαφνικά να βυθιστεί στη σιωπή»

Η Μαρία Παναγοπούλου, σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα, αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος πλέον έχει χάσει τη φωνή του το τελευταίο διάστημα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» είπε ότι ο Κώστας Χαρδαβέλλας αντιμετωπίζει δυσκολίες στην καθημερινότητά του και υποβάλλεται σε θεραπείες.

«Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έχει χάσει τη φωνή του, μιλάει ψιθυριστά. Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, άρχισε να βραχνιάζει ξαφνικά, να μην μπορεί να μιλήσει καθαρά, μέχρι που έσβησε η φωνή του, είναι σαν ψίθυρος. Ανησυχήσαμε πάρα πολύ γιατί ο Κώστας είχε δώσει και πριν 15 χρόνια μια πολύ σκληρή μάχη με τον καρκίνο, κάναμε εξετάσεις κια συνεχίζουμε να κάνουμε πολλές εξετάσεις. Τελικά υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, θέλει όμως πολλή προσπάθεια, υπομονή, αφωνία, δηλαδή ούτε να ψιθυρίζει», είπε η Μαρία Παναγοπούλου.

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο στα ξαφνικά να βυθιστεί στη σιωπή, κάνει θεραπείες, παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Δεν είναι κάτι εύκολο στην αντιμετώπισή του. Ο Κώστας φοβάται μην νιώσουν οι καρκινοπαθείς – γιατί τον έχουν σαν σύμβολο δύναμης γιατί τα κατάφερε πριν 15 χρόνια – μην νιώσουν ότι μπορεί να επανέλθει αυτό και χάσουν και εκείνοι την πίστη τους. Δεν έχει καμία σχέση με την περιπέτεια της υγείας του».

 

Τέλος η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα ανέφερε ότι: «Του λείπει πάρα πολύ η δουλειά, το να βγει έξω να επικοινωνήσει. Αυτή τη στιγμή είναι σαν θηρίο στο κλουβί. Πρέπει να κάνει έναν συγκεκριμένο αριθμό θεραπειών, κάποιες ασκήσεις για τις φωνητικές χορδές. παίρνει αρκετά φάρμακα, πρέπει να ξεκουράζει τη φωνή του. Δεν έχει και πολλή διάθεση να βγαίνει χωρίς να μπορεί να μιλήσει. Τώρα ανακαλύπτει τη δύναμη της σιωπής. Ο Κώστας για να συνεννοηθεί πρέπει να είναι πάντα κάποιος δίπλα του και αυτό του δημιουργεί εκνευρισμό, γιατί δεν είναι πολύ της καταπίεσης. Είμαστε 32 χρόνια μαζί και τον έχω ζήσει να παλεύει με τα θηρία. Ακόμη και εγώ για άλλη μια φορά έχω εκπλαγεί με τη δύναμη αυτού του ανθρώπου. Ο οποίος δεν σου λέει στα δύσκολα «πες μου τι μπορώ να κάνω για να το αντιμετωπίσω», σου λέει «τι νομίζεις ότι δεν μπορώ να κάνω και δες με να το κάνω». Το σίγουρο είναι ότι με τον Χαρδαβέλλα δεν πλήττεις. Εκεί που πας να πλήξεις, κάτι βρίσκει και σε εκπλήσσει, Ό, τι σου στέλνει ο θεός βρίσκει τη δύναμη και το αντιμετωπίζεις και αυτή τη φορά δεν είμαι μόνη μου, έχω και τον γιο μας που είναι 30 χρονών».