Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Τα δύσκολα πέρασαν» – «Είμαι ευγνώμων»

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Τα δύσκολα πέρασαν» – «Είμαι ευγνώμων»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια για την περιπέτεια της υγείας του συντρόφου της ηθοποιού

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε κανονικά το βράδυ του Σαββάτου στην καρέκλα του κριτή του J2US, παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο πλευρό του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Στο καλωσόρισμα των κριτών από τον Νίκο Κοκλώνη, ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για την περιπέτεια που πέρασε στο πλευρό του δημοφιλούς ηθοποιού, ο οποίος το πιθανότερο είναι, ότι παρακολουθεί την αγαπημένη του από την τηλεόραση του θαλάμου του νοσοκομείου, όπου βρίσκεται και αναρρώνει. Η Δέσποινα Βανδή, όπως κάθε Σάββατο, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και όταν ρωτήθηκε από τον Κοκλώνη για τα όσα είχαν μεσολαβήσει στη ζωή της από την περασμένη Δευτέρα, μετά τα καρδιακά επεισόδια που υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης, εκείνη εμφανίστηκε καθησυχαστική και φανερά χαρούμενη, που ήταν παρούσα στο πλατό του σόου.

«Τα δύσκολα πέρασαν» παραδέχτηκε η τραγουδίστρια, η οποία ήταν για ακόμα μία φορά πολύ όμορφη για τις ανάγκες του σόου. Όταν ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε αν νιώθει καλά, εκείνη τόνισε ότι είναι πολύ καλά ενώ δήλωσε και «ευγνώμων» για την ευχάριστη έκβαση των πραγμάτων μιας και πλέον ο αγαπημένος της βρίσκεται στη φάση ανάρρωσης. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή άφησε να εννοηθεί, ότι πλέον η όλη περιπέτεια ανήκει οριστικά στο παρελθόν.