Θανάσης Ευθυμιάδης: Προσευχόμουν να κάνω δυο κορίτσια – Τώρα η μία είναι 14 και η άλλη 16 ετών

Θανάσης Ευθυμιάδης: Προσευχόμουν να κάνω δυο κορίτσια – Τώρα η μία είναι 14 και η άλλη 16 ετών

«Ήθελα να δω αυτό το ον που με μαγεύει και οδηγεί τη ζωή μου, η γυναίκα, πως είναι από γεννησιμιού του», εξήγησε ο ηθοποιός

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega ήταν καλεσμένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου. Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός και συγγραφέας αναφέρθηκε με τρυφερότητα στον ερχομό των δυο του κοριτσιών στη ζωή και τις προσευχές που έκανε για αυτές

«Ιστορίες έλεγα και μέσα από το θέατρο, απλώς αποφάσισα κάποια στιγμή να τις γράψω και σε βιβλίο. Ειδικά όταν ήρθαν στη ζωή οι κόρες μου, επειδή ήταν μια προσευχή μου αυτό. Ήταν μια προσευχή μου να κάνω δυο κορίτσια για να δω αυτό το ον που με μαγεύει και ουσιαστικά οδηγεί τη ζωή μου, η γυναίκα, πως είναι από γεννησιμιού του», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και συνέχισε ως εξής:

«Οπότε ήθελα να είμαι δίπλα σε όλο αυτό το ταξίδι, ήμουν και στις δυο γέννες μέσα και παρακολούθησα όλο το… έργο μέχρι να φτάσουν οι κόρες μου στην εφηβεία. Εκεί που, τώρα, άρχισαν και ότι πρόλαβα… πρόλαβα! Τέρμα οι αγκαλιές και τα λοιπά, η μία είναι 14 ετών και η άλλη 16.

Είναι βέβαια φυσιολογικό αυτό. Εμείς στην εφηβεία μας θέλαμε να ήμασταν με τους γονείς μας; Επειδή όμως χόρτασα το πρώτο μέρος, που για δέκα τουλάχιστον χρόνια ήμασταν κάθε μέρα μαζί, τώρα μου είναι πιο εύκολο να διαχειριστώ το φυσιολογικό που θέλουν τον χώρο και τον χρόνο τους. Κάνεις και τον ταξιτζή τώρα, "πήγαινε με στο μετρό και στο τραμ" σου λένε, φοράνε και τα ακουστικά μέσα στο αμάξι και δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί τους άρα είσαι ταξιτζής κανονικά».