Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο, ηχογραφήθηκε όλη η πράξη στο κινητό»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο, ηχογραφήθηκε όλη η πράξη στο κινητό»

«Όποιος απατάει τον άλλον, για λύπηση είναι, όχι ο απατημένος αλλά ο θύτης»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση, περί απιστίας, προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν συνομιλούσε με την Klavdia στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «The 2night Show» στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Τετάρτης. Μάλιστα, ο αγαπημένος παρουσιαστής περιέγραψε πως ακριβώς έμαθε στο παρελθόν ότι τον απάτησε πρώην σύντροφος του.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εκμυστηρεύτηκε στη νεαρή τραγουδίστρια πως «εμένα με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο! Δεν υπάρχει η απάτη που βίωσα εγώ. Θες να σου πω πως έμαθα ότι με απάτησαν; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έπαθα. Ηχογραφήθηκε η όλη πράξη η σεξουαλική στο κινητό. Μάλλον πρέπει να ήταν σε αυτοκίνητο μέσα, πατήθηκε και με πήρε τηλέφωνο».

«Δεν το σήκωσα. Στον τηλεφωνητή γράφτηκε και το άκουγα, το ξανάκουγα και το ξανάκουγα. Εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας, απλά».

«Να πω όμως κάτι με το μυαλό που έχω τώρα. Όποιος απατάει τον άλλον, για λύπηση είναι, όχι ο απατημένος αλλά ο θύτης. Ο άλλος που να ξέρει ο άνθρωπος, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Αυτός όμως είναι για λύπηση, αυτός έχει τα προβλήματα μέσα του. Όχι ο άλλος ο άνθρωπος» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον αέρα της βραδινής του εκπομπής στον ΑΝΤ1.