Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Υπήρχε χρόνια η φήμη ότι ένα συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα σου βάζει 10 πόντους παραπάνω ύψος

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Υπήρχε χρόνια η φήμη ότι ένα συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα σου βάζει 10 πόντους παραπάνω ύψος

«Είχα πάει τη μάνα μου στο νοσοκομείο και δεν ήξερα πόσο χρονών είναι», αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Περί ύψους και ηλικιών είχαν συζήτηση σήμερα στην έναρξη της εκπομπής «Στούντιο 4» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Οι δύο παρουσιαστές θυμήθηκαν αστεία περιστατικά της ζωής τους αλλά και ένα συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα που κάποτε πρόσθετε 10 πόντους παραπάνω ύψος στις ταυτότητες των πολιτών.

«Ήξερα εγώ νομίζεις την ηλικία της μαμάς μου; Δεν είχαμε πάει στο νοσοκομείο, με ρωτούσαν «πόσο είναι;» και τους έλεγα ότι δεν ξέρω. Με ρωτάνε "τι της είστε;", λέω "κόρη της" και μου λένε: "και δεν ξέρετε πόσο είναι η μητέρα σας;"», περιέγραψε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τονίζοντας ότι από τότε που χρησιμοποιείται ο ΑΜΚΑ, όλοι γνωρίζουν την ηλικία σου.

«Γιατί στα βιντεοκλάμπ που ζητούσαν ταυτότητα; Την έπαιρναν και την έβγαζαν φωτοτυπία. Έχω ρίξει άπειρους καβγάδες για αυτό, τότε έπαιρνες δάνειο με μία ταυτότητα αλλά δεν ξέραμε από προσωπικά δεδομένα», ανέφερε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Να σας πω για το ύψος να γελάσετε… Μου λέει μία φίλη μου ότι μία φίλη της πήγε σε ένα συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα για να βγάλει ταυτότητα και την έβγαλαν 10 πόντους πιο ψηλή. Και επειδή είναι εκείνη στο δικό μου ύψος, πήγε κι αυτή για να της κάνουν το ίδιο», αφηγήθηκε αμέσως μετά με χιούμορ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Έχω πάει να βγάλω διαβατήριο στη νομαρχία της Θεσσαλονίκης, με είδε ο υπάλληλος από το παράθυρο και με έγραψε 1,60 με έναν μαρκαδόρο. Έτσι γινόταν τότε. Μετά πήγα για ταυτότητα με 8ποντο τακούνι κρυμμένο σε καμπάνα παντελόνι. Μου λέει: θέλω να σας δω και ξυπόλυτη», περιέγραψε στη συνέχεια της κουβέντας η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Βάλε με εκεί 5 πόντους παραπάνω, ποιον θα πειράξει; Υπήρχε πάντως μία φήμη ότι ένα συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα σου βάζει 10 πόντους παραπάνω», τόνισε με χιούμορ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.