Κατερίνα Πεφτίτση: «”Είσαι κοντή με μπλε μαλλιά, χοντρή και θα γίνουμε ρεζίλι” μου έλεγε η μητέρα μου»

Κατερίνα Πεφτίτση: «”Είσαι κοντή με μπλε μαλλιά, χοντρή και θα γίνουμε ρεζίλι” μου έλεγε η μητέρα μου»

«Όταν είχα πει ότι θα πάω στο GNTM, είχε φρικάρει»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» στο Open και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Τσαούση παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Πεφτίτση. Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αντίδραση της μητέρας της όταν της ανακοίνωσε πως θα δηλώσει συμμετοχή στο GNTM αλλά και τα παλαιότερα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τα κιλά της.

«Η μητέρα μου δεν ήταν μια αιτία για να πάω στο GNTM, αλλά 1000, γιατί τότε, όταν είχα πει ότι θα πάω στο ριάλιτι, είχε φρικάρει. «Που θα πας; Είσαι κοντή με μπλε μαλλιά, χοντρή και θα γίνουμε ρεζίλι» μου έλεγε. Το απέδειξα όμως και στον εαυτό μου αλλά και στην μητέρα μου, η οποία ήταν όλο «μπράβο» και «είμαστε μαζί σου» στη συνέχεια», είπε η Κατερίνα Πεφτίτση και συνέχισε ως εξής:

«Μετά από τόσα χρόνια δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτό το σχόλιο (σ.σ. που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνη). Και ο ίδιος έχει αλλάξει από τότε και τα ιδανικά του δεν είναι στον ίδιο βαθμό που ήταν τότε. Το βλέπουμε και τηλεοπτικά ότι αλλάζει, λίγο… γυριστρούλα.

Δεν ξέρω αν τον εξέφραζαν τότε αυτά που έλεγε αλλά σίγουρα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Θα ήθελα να βγει δημόσια οποιοσδήποτε μιλάει άσχημα για κάποια κατάσταση ή κάνει λάθος για κάποια κατάσταση, να ρίξει τα μούτρα του και να ζητήσει συγνώμη».