Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε την ηλικία του και… σόκαρε τους συνεργάτες του

Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε την ηλικία του και… σόκαρε τους συνεργάτες του

Γιατί τον συμφέρει η ερμηνεία της κόρης του

Μια τούρτα επεφύλασσαν στον αέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στον Αντώνη Κανάκη οι συνεργάτες του για τα γενέθλιά του. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 στην έναρξη της αποψινής (19/2) εκπομπής, έλαβε ευχές από την ομάδα του και έσβησε τα κεράκια. Παράλληλα, αποκάλυψε την ηλικία του και... σόκαρε τους συνεργάτες του

«Εγώ θέλω να πω ότι αυτές οι και καλά εκπλήξεις για τα γενέθλια στον αέρα δεν έχουν καμία διαφορά από τις συναυλίες που βγαίνουν οι U2 και λένε «καληνύχτα» και μπαίνουν μέσα… και όλοι ξέρουμε ότι θα ξαναβγούν να τραγουδήσουν», είπε αρχικά με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης.

«Πρέπει να πούμε ότι αυτή η αθλιότητα που πας και βάζεις τα γενέθλιά σου Σαββατοκύριακο νομίζοντας ότι θα τα ξεχάσουμε… δεν θα περάσει», σχολίασε από την πλευρά του στο ίδιο ύφος ο Χρήστος Κιούσης, μιας και η ακριβής ημερομηνία των γενεθλίων του ήταν χθες, 18/2.

«Παρ’ όλα αυτά, παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου. Την έκανα την ευχή μου, η ευχή πλέον είναι μία και μοναδική», συμπλήρωσε ο οικοδεσπότης της εκπομπής.

«Τα δύο ερωτηματικά δεν χρειαζόταν να είναι ερωτηματικά. Το νούμερο είναι 55. Βέβαια εγώ επιλέγω να κρατήσω την ερμηνεία της κόρης μου, η οποία με ρώτησε «πόσο χρονών γίνεσαι, μπαμπά;» και της λέω «55, αγάπη μου». «Δηλαδή 5+5=10″, μου είπε. Της λέω: μπράβο, αυτή ακριβώς είναι η ηλικία», περιέγραψε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης και έσβησε τα κεράκια της τούρτας που του ετοίμασαν οι συνεργάτες του Ράδιο Αρβύλα.