Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Πάνο Βλάχο και Σωτήρη Τσαφούλια: «Εκμεταλλεύονται την κυρία Καρυστιανού και τα Τέμπη»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Πάνο Βλάχο και Σωτήρη Τσαφούλια: «Εκμεταλλεύονται την κυρία Καρυστιανού και τα Τέμπη»

«Στο Μάτι δεν αναφέρονται, γιατί ίσως επειδή έλαβε χώρα επί κυβέρνησης της αρεσκείας τους»

Χείμαρρος ήταν σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με αφορμή τα όσα είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας το Σάββατο στη Ναταλία Γερμανού και οι αναφορές που έχει κάνει οδημοφιλής σκηνοθέτης, αλλά και άλλοι, στα Τέμπη και τη Μαρία Καρυστιανού.

«Επειδή παρακολούθησα live τα λεγόμενα του Σωτήρη Τσαφούλια, έπεσα λίγο από τα σύννεφα, γιατί άκουσα έναν απίστευτο συμψηφισμό. Αν κάποιος κάνει κάτι, που θεωρείται από κάποιους λάθος, στην προκειμένη περίπτωση ο Πάνος Βλάχος, δεν σημαίνει ότι θα τον υπερασπιστείς, τονίζοντας όλα τα κακά που προέκυψαν σε αυτή τη χώρα την τελευταία διετία. Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και πρώηην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είπε στη συνέχεια, ότι «έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό τα Τέμπη και την κυρία Καρυστιανού, τσιχλόφουσκα και την εκμεταλλεύονται ουσιαστικά, για τον συγκλονιστικό λόγο που έβγαλε στο ευρωκοινοβούλιο… Την αναφέρουν μονίμως! Την είχαν αναφέρει κι άλλοι στο θέμα του Νταλάρα. Την καπηλεύονται την κυρία Καρυστιανού, τα καπηλεύονται τα Τέμπη. Δεν είναι πιο ευαίσθητοι και δεν έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από εμάς τους υπόλοιπους που όταν βλέπουμε κάτι ακραίο, λέμε ώπα, ακραίο, δημιουργεί διχασμό. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική».

Κλείνοντας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε: «Στο Μάτι δεν αναφέρονται, γιατί ίσως επειδή έλαβε χώρα επί κυβέρνησης της αρεσκείας τους».