Κρατερός Κατσούλης για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου: «Πιο πολλές ώρες την έβλεπα επειδή δουλεύαμε μαζί»

Κρατερός Κατσούλης για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου: «Πιο πολλές ώρες την έβλεπα επειδή δουλεύαμε μαζί»

«Δεν έπαιξε κάποιον ρόλο η συνύπαρξή μας στο πρωινό], είπε ο ηθοποιός

Για τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Ο ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του από την πρωινή ζώνη στην τηλεόραση, τα χρόνια που παρουσίαζε εκπομπές με την πρώην σύζυγό του.

«Το πρωινό ήταν 3μιση-4 περίπου χρόνια στο Έψιλον και άλλα τόσα στο Star. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και απαιτητική εμπειρία. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, μία καθημερινή ζωντανή εκπομπή έχει πολλές απαιτήσεις», είπε ο Κρατερός Κατσούλης και συνέχισε ως εξής:

«Εγώ την παρομοίαζα πάντα με διπλή παράσταση στο θέατρο, γιατί ήταν αρκετές ώρες και πολύ νωρίς. Ξεκινούσαμε στις 09:00 αλλά αυτό σήμαινε ότι ξυπνούσες 06:30. Η ενέργεια που αντιλαμβανόμουν ότι χρειαζόταν για να έχει όλο αυτό το fan ήταν τεράστια

Πέρασα ωραία, το διασκέδασα αλλά δεν θα το ξανάκανα. Όσο αυτό εδραιωνόταν με έναν τρόπο, σταματούσε η υπόλοιπη δραστηριότητά μου. Δεν μπορούσα να είμαι στη μυθοπλασία, να υπερασπιστώ έναν βασικό ρόλο. Ήξεραν ότι δεν μπορούσα, με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω με αυτή την ιστορία. Μετά άρχισα να έχω δυσκολία και με το θέατρο, γιατί αν κοιμάσαι 00:30-01:00, δεν μπορείς να ξεκουραστείς μέσα σε 5 ώρες».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο διαζύγιό του: «Δεν έπαιξε κάποιον ρόλο στο διαζύγιό μας η συνύπαρξή μας με την Κατερίνα στο πρωινό. Τότε έλεγα ότι πιο πολύ βλέπω την Κατερίνα επειδή δουλεύουμε μαζί παρά τις υπόλοιπες ώρες».