Άρης Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: «Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με αυτούς που θέλουν το κακό μου»

Άρης Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: «Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με αυτούς που θέλουν το κακό μου»

«Μπορώ να αντιμετωπίσω ότι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω…»

Μία ημέρα αφού απάντησε «θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη», ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε ξανά στον ηθοποιό και τραγουδιστή Πάνο Βλάχο για το τραγούδι του «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις.

«Ό,τι είχα να πω το είπα χθες. Το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι ότι… μεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το λούμπεν… Υπάρχουν τηλεοπτικά προγράμματα που απευθύνονται στο λούμπεν, υπάρχουν κόμματα που δουλεύουν για το λούμπεν. Εδώ αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στον φόνο, δηλαδή πάρε την πιστόλα καθάρισε… Η ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, σε έναν χώρο όπου θα είναι η εξέδρα που μου σηκώνουν τα πανό, ο ηθοποιούλης που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου, θέλουν τον καρκίνο, θέλουν το ψόφα… και να μιλήσω μαζί τους. Μπορώ να αντιμετωπίσω ότι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω…», συνέχισε ο δημοσιογράφος.