Δανάη Μπάρκα για Πάνο Βλάχο: Είναι αυτό που έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες σε άλλα καθεστώτα, έβγαζαν το άχτι τους

Δανάη Μπάρκα για Πάνο Βλάχο: Είναι αυτό που έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες σε άλλα καθεστώτα, έβγαζαν το άχτι τους

«Η σάτιρα είναι σάτιρα, μου ακούστηκε πολύ σατιρικός ο στίχος»

Εκτενώς σχολιάστηκε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega, τα όσα είπε ο Πάνος Βλάχος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα, αρχικά είπε ότι θεωρεί «υπερβολικές» τις αντιδράσεις τονίζοντας:

«Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι το θεωρώ λίγο υπερβολή; Δεν ξέρω τη συνέχεια, αλλά μέχρι αυτό που άκουσα, δεν είναι ότι λέει σε κανέναν…». Τότε το λόγο πήρε ο Άρης Καβατζίκης λέγοντας: «Η σάτιρα είναι σάτιρα, μου ακούστηκε πολύ σατιρικός ο στίχος. Εμένα το μυαλό μου δεν πήγε σε δολοφονία. Κατανοώ τον κύριο Γεωργιάδη, σε αυτά που γράφει και στην απάντησή του, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου στη δολοφονία».

Η Δέσποινα Καμπούρη από την πλευρά της τοποθετήθηκε σε άλλος μήκος κύματος.

«Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα. Φυσικά και υπάρχουν όρια στη σάτιρα, αλλά νομίζω ότι ο Πάνος Βλάχος τα ξεπέρασε. Αυτό βλέπω συνολικά από τη συμπεριφορά του τις τελευταίες εβδομάδες», είπε.

Μετά την τοποθέτηση των συνεργατών της η Δανάη Μπάρκα συμπλήρωσε: «Φυσικά και ο κ. Γεωργιάδης έχει ακούσει τα εξ αμάξης, αλλά υπάρχουν και βίντεο που δίνουν τα πατήματα για να ακούσεις τα εξ αμάξης» και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι αυτό που καμιά φορά, τα παλιά τα χρόνια κυρίως, σε άλλα καθεστώτα, είναι αυτό που έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες που έβγαζαν το άχτι τους μέσα από το τραγούδι. Νιώθω ότι αυτό πήγε να κάνει ο Πάνος Βλάχος».

«Και τώρα που είπα εγώ ότι δεν μου φάνηκε υπερβολικό, να μιλήσω μετά την εκπομπή με κάποιον και να μου δώσει ένα άλλο επιχείρημα και να πω: «Ωχ, έχεις δίκιο». Αυτά αλλάζουν, είναι ανάλογα και από τη σκοπιά που το βλέπεις. Παρόλα αυτά έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα και στην κοινωνία μας και από πολιτικούς και γενικότερα», είπε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.