Σάλος με το τραγούδι του Πάνου Βλάχου «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» – «Θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη», η απάντηση του δημοσιογράφου

Σάλος με το τραγούδι του Πάνου Βλάχου «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» – «Θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη», η απάντηση του δημοσιογράφου

«Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις»

Ο Άρης Πορτοσάλτε φαίνεται πως σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του τραγουδιστή και ηθοποιού Πάνου Βλάχου για το «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», όπως είπε ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας.

«Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε και συνέχισε:

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;».

 

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «17 Κλωστές» του Σωτήρη Τσαφούλια, έπαιζε σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok τραγουδούσε «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ. "να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε έναν σάκο…", δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας "Ζητώ συγγνώμη;". Κρίμα κρίμα, κύριε Βλάχε!», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής απάντησε με ένα story στο Instagram αναφορικά με τον σάλο που προκλήθηκε για το «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», κατά τη διάρκεια του live στη Θεσσαλονίκη.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε ο Πάνος Βλάχος στην ανάρτησή του