My Style Rocks: Η Μορτασία έκανε την ανατροπή και έφυγε νικήτρια με 30.000 ευρώ

My Style Rocks: Η Μορτασία έκανε την ανατροπή και έφυγε νικήτρια με 30.000 ευρώ

Ολοκληρώθηκε το ριάλιτι μόδας

Έγινε απόψε ο τελικός του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου στον ΣΚΑΪ. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Μορτασία, αφού... διέλυσε όλα τα προγνωστικά.

Έπειτα από 14 Gala, 31 δοκιμασίες και περισσότερα από 900 διαφορετικά looks είχε φτάσει άλλωστε η ώρα να αναδείξει η παρουσιάστρια την νικήτρια. Έτσι ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή βαθμολόγησαν για τελευταία φορά τα looks των διαγωνιζόμενων μ το τηλεοπτικό κοινό να έχει τον κεντρικό λόγο στην τελική απόφαση.

Πλώρη για την κορυφή του My Style Rocks είχαν βάλει η Αμάντα Μανωλάκου, η Απολλεών, η Διονυσία Κούκιου, η Μιμή Μακρή και η Μορτασία. Το μεγάλο φαβορί για πολλούς από αυτές τις πέντε φιναλίστ, που κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά με τις εμφανίσεις τους, ήταν η πρώην Σταρ Ελλάς η οποία όμως δεν έφτασε ποτέ στην τελική ευθεία.

Ποια θα μπορούσε λοιπόν, πλην της Διονυσίας Κούκιου, να παραλάβει τον τίτλο της «Βασίλισσας του στυλ» αλλά και το μεγάλο έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου, στο φινάλε του νέου επεισοδίου του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αναδείξει μεγάλη νικήτρια του νέου αυτού κύκλου για το My Style Rocks την Μορτασία!

«Ευχαριστώ! Με είχα φανταστεί με το στέμμα! Τα κατάφερα, σας ευχαριστώ για όλα! Ω Χριστέ μου, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη γιατί αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή» δήλωσε, κατενθουσιασμένη, η νέα νικήτρια του My Style Rocks όταν της φόρεσε το στέμμα η προηγούμενη νικήτρια του ριάλιτι μόδας, Όλγα Κοτλιδά.