Τσακώθηκαν στον «αέρα» Καινούργιου – Μικρούτσικος: «Παίζεις με τη φωτιά, εγώ το πολύ-πολύ να χάσω τη δουλειά μου»

Τσακώθηκαν στον «αέρα» Καινούργιου – Μικρούτσικος: «Παίζεις με τη φωτιά, εγώ το πολύ-πολύ να χάσω τη δουλειά μου»

«Είσαι ειρωνική και αυτό με προσβάλλει αλλά προσβάλλει πρώτα εσένα»

Έναν έντονο καβγά είχαν on air την Παρασκευή (2/2) η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικο. Τα αίματα «άναψαν» και οι δύο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Οι δύο συνεργάτες τσακώθηκαν όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο εάν θα ήθελε να τοποθετηθεί στο θέμα του χωρισμού ανάμεσα στη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση, την ώρα που λίγο νωρίτερα ο ίδιος είχε κάνει την τοποθέτησή του για τις κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη την Ευρώπη.

«Ειρωνεύεσαι συνέχεια. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι παίζεις με τη φωτιά» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά: «Εσύ να δεις πόσο».

«Εσύ να δεις πόσο. Εγώ το πολύ-πολύ να χάσω τη δουλειά μου. Εσύ δεν θα χάσεις απλά τη δουλειά σου, θα χάσεις άλλα πράγματα», της ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τι θα χάσω, δεν κατάλαβα; Θέλω να μου πεις. Δεν μπορούμε να λέμε τέτοια στους τηλεθεατές και είναι και προσβλητικό. Θα χάσω τι; Την αξιοπρέπειά μου; Τον εαυτό μου;», ρώτησε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Με ρωτάει κόσμος έξω κάθε μέρα "γιατί σου επιτίθεται ο Ανδρέας; τι του έχεις κάνει;". Κάθε μέρα μου επιτίθεσαι. Σου αφαιρούμε τον λόγο; Σε αγαπώ και σε σέβομαι πάρα πολύ, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και έχω δει την καλοσύνη της ψυχής σου αλλά όλο αυτό δεν αφορά τους τηλεθεατές», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είσαι ειρωνική και αυτό με προσβάλλει αλλά προσβάλλει πρώτα εσένα. Δεν έχεις καμία πρόθεση χιούμορ, έχεις πρόθεση κριτικής και να μου βγάλεις τη ρετσινιά» της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.