«Πόλεμος» Σταματίνας Τσιμτσιλή με Ναταλία Γερμανού στον Alpha: «Όταν λες “δεν υποστηρίζω αυτή την τηλεόραση” να το κάνεις και στην πράξη»

«Πόλεμος» Σταματίνας Τσιμτσιλή με Ναταλία Γερμανού στον Alpha:  «Όταν λες “δεν υποστηρίζω αυτή την τηλεόραση” να το κάνεις και στην πράξη»

«Εγώ μέχρι και το 2025 είμαι στον Alpha», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day»

Νέα... καρφιά κατά της Ναταλίας Γερμανού εξαπέλυσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα. Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία του Happy Day, το τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ δίνει και τη δική της απάντηση στη Ναταλία Γερμανού, με αφορμή την τοποθέτηση της συναδέλφου της για τη στάση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους ρεπόρτερ.

«Είναι μεγάλη χαρά και τεράστια τιμή αυτό που βιώνουμε σε σχέση με την πορεία της εκπομπής, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, κάθε χρόνο μηδενίζουμε το κοντέρ και βάζουμε τα δυνατά μας», δηλώνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όταν βγαίνουν τα νούμερα της εκπομπής, εμείς είμαστε ήδη στον αέρα της εκπομπής, οπότε τα βλέπω κατά τη διάρκεια ενός βίντεο ή σε κάποιο διάλειμμα, χωρίς άγχος αλλά θέλω να ξέρω τι γίνεται», παραδέχεται η οικοδέσποινα του Happy Day.

«Κατά καιρούς μου γίνονται διάφορες προτάσεις, κυρίως για να κάνω κάτι παράλληλα. Συζητάμε κάποια πράγματα. Αν είναι ένα ενδιαφέρον concept και μπορούσα κι εγώ να νιώσω ότι το κάνω σωστά και να μην επιβαρύνω με την παράλληλα απασχόληση την ύπαρξή μου στο Happy Day, θα το συζητούσα με μεγάλη χαρά.

Εγώ μέχρι και το 2025 θα είμαι στον Alpha, οπότε δεν ανήκω στην λίστα των hot συμβολαίων που λήγουν και θα συζητηθούν», ξεκαθαρίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Κλείνοντας, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε για τη Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, όταν η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε γίνεται» πήρε θέση υπέρ του Γιώργου Νταλάρα στο πρόσφατο σκηνικό ανάμεσα στον τραγουδιστή και τους ρεπόρτερ.

«Έχουμε άψογη σχέση με τη Ναταλία. Ήταν ένα γενικότερο σχόλιο. Η Ναταλία είναι πολύ έμπειρη και αυτό που νιώθει και σκέφτεται, ασχέτως αν είμαστε ομοκάναλες, το λέει και εγώ κάνω το ίδιο», σημειώνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Απλά θεώρησα ότι όταν κάνεις μια εκπομπή και στέλνεις ένα συνεργείο σου κάπου και το συνεργείο σου εκεί δεχτεί μια λεκτική προσβολή, οφείλεις να το υποστηρίξεις. Όταν λες ότι "εγώ δεν υποστηρίζω αυτή την τηλεόραση", να το κάνεις και στην πράξη», καταλήγει στις δηλώσεις της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.