Ουγγαρέζος κατά ΣΚΑΪ: «Ότι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο μας»

Ουγγαρέζος κατά ΣΚΑΪ: «Ότι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο μας»

Ξέσπασε για την απόφαση του καναλιού να βγει κανονικά χθες η εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής κατά του ΣΚΑΙ. Ο λόγος που ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος ήταν η απόφαση του καναλιού να βγει κανονικά χθες το «Fay’s Time», παρά το πένθος που βιώνει η Φαίη Σκορδά.

«Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ότι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο μας, να το να βγει κανονικά στον αέρα χθες η εκπομπή της Φαίης. Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτός ο όμιλος, από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι. Ξαφνικά χάνει τον πατέρα της η παρουσιάστριά σου και τις θες να κερδίσεις βγάζοντας μια εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά; Μια εκπομπή που σέρνεται, γιατί καταλαβαίνεις ότι έχει επηρεαστεί όλη η ομάδα από αυτό το πράγμα. Η Φαίη έχει δεθεί με τους συνεργάτες της, είναι προέκταση του πόνου που νιώθει ο συγκεκριμένος άνθρωπος», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια: «Και ως κανάλι και ως εργοδότης, δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Τι κατάφερες; Να κάνεις νούμερα με μια άδεια καρέκλα; Μπορεί να βγάλει ανά πάσα στιγμή ενημέρωση, επανάληψη το «My Style Rocks», τόσα πράγματα έχει να δείξει. Άβολο, απαράδεκτο και στα όρια του απάνθρωπου. Άνθρωποι είμαστε ρε παιδιά, έχασε ξαφνικά τον πατέρα της τα ξημερώματα και η εκπομπή συνεχίζεται; Ήταν ξεκάθαρα απόφαση του καναλιού να βγει στον αέρα η εκπομπή. Όταν είσαι εργαζόμενος, δεν μπορείς να απαιτείς από τον εργαζόμενο να ορθώσει ανάστημα. Κι εγώ θέλω να πω στην Ελένη να φύγω σήμερα και να πάω στην κηδεία, αλλά δεν μπορώ, δεν έχω τα κότσια».