Ο Τριαντάφυλλος για την αφιλοκερδή συμμετοχή του στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αγαπώ την… Εφορία»

Ο Τριαντάφυλλος για την αφιλοκερδή συμμετοχή του στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αγαπώ την… Εφορία»

«Κάθε τρεις μήνες πληρώνω τον ΦΠΑ μου γιατί είμαι κύριος όλα αυτά τα χρόνια»

Καταιγιστικός ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε για την αφιλοκερδή συμμετοχή του και το γεγονός ότι τραγούδησε στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη. Ο τραγουδιστής θέλησε να ξεκαθαρίσει την δική του θέση, ύστερα από όσα ήρθαν στο φως τις τελευταίες ώρες από έρευνα της ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή και μάλιστα τόνισε ότι αγαπάει την... Εφορία

«Λοιπόν εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor, εκεί μέσα στη ζούγκλα ήμασταν πολύ κοντά με την Ελίζαμπεθ. Φιλαράκια. Μου έλεγε «θέλω να παντρευτώ, έχω μεγαλώσει, θέλω να κάνω παιδιά» και της απαντούσα: «αγάπη μου, επειδή το θες τόσο πολύ, όταν βγούμε και παντρευτείς, εγώ θα τραγουδήσω αφιλοκερδώς ότι και να κάνω όπου και να είμαι Έτυχε να γίνει ο γάμος, να είμαι εδώ Αθήνα που τραγουδούσα στο μαγαζί που εμφανίζομαι,. οπότε πήγα την ίδια μέρα και τραγούδησα αφιλοκερδώς. Εννοείται πως ότι της είπα, το έκανα», είπε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή «Live News» του Mega και συνέχισε:

«Τραγούδησα μόνο για 25′ – 30′ γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί γιατί θα… έτρωγα ξύλο αν δεν πήγαινα να τραγουδήσω Σάββατο βράδυ. Της το έκανα λοιπόν αυτό. Είναι δικαίωμα μου να τραγουδήσω στον γάμο του Ευαγγελάτου, στον γάμο του Θανάση, στον γάμο του Νίκου αφιλοκερδώς. Σε όλα τα live μου κόβω πάντα δελτίο παροχής, κάθε τρεις μήνες πληρώνω τον ΦΠΑ μου, αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την εφορία γιατί είμαι κύριος όλα αυτά τα χρόνια».

Κλείνοντας, τόνισε: «Από τον κ. Ατζούν είναι φορολογημένα αυτά τα λεφτά που πήρα στο Survivor. Όλα αυτά όμως είναι προσωπικά δεδομένα. Να ψάξει να δει (σ.σ. η ΑΑΔΕ) αν είμαι κύριος σε όλα, γιατί είμαι κύριος. Δεν με ρώτησε κανείς για αυτόν τον γάμο γιατί δήλωσα ότι αυτό το κάνω δωρεάν. Το δήλωσα πριν από τον γάμο, 5 – 6 μέρες, το δήλωσα και στον γάμο, το έπαιξαν όλα τα κανάλια».