Μαρίνα Πατούλη: «Αν ήμουν μία απλή γυναίκα της καθημερινότητας, θα μου κάνατε αυτή την ερώτηση;»

Μαρίνα Πατούλη: «Αν ήμουν μία απλή γυναίκα της καθημερινότητας, θα μου κάνατε αυτή την ερώτηση;»

Η αντίδρασή της σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ισχύει δημοσίευμα ότι της κάνουν έξωση από το σπίτι που μένει

Την ενόχληση της Μαρίνας Πατούλη προκάλεσε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής Super Κατερίνα, η οποία αρχικά την ρώτησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και στη συνέχεια για το αν αληθεύουν δημοσιεύματα, ότι της κάνουν έξωση από το σπίτι που μένει ή ότι της έκαναν αύξηση ενοικίου.

Η πρώην υποψήφια δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης απαντώντας σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, είπε ότι «είμαι φύσει παραδοσιακός άνθρωπος, προέρχομαι από μία συντηρητική οικογένεια. Όμως θεωρώ, ότι οι εποχές και οι κοινωνίες εξελίσσονται. Είμαι θετική στις επιλογές ενός ζευγαριού ομοφύλων να ολοκληρώσουν τη σχέση τους με έναν γάμο».

Συνέχισε δε λέγοντας, ότι «στο θέμα της τεκνοθεσίας προβληματίζομαι πολύ, γιατί γνωρίζω, πως σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όπως είναι η υιοθεσία παιδιών, υπάρχουν προβλήματα στην ενηλικίωση και τον κοινωνικό περίγυρο. Στο θέμα της τεκνοθεσίας θα πρέπει να γίνει πολλή δουλειά στην ελληνική κοινωνία, ώστε αυτά να μπορούν να ενσωματωθούν ισότιμα στο σχολικό περιβάλλον και να μην στιγματίζονται». Ενώ έκλεισε το θέμα λέγοντας ότι «είμαι κατά της παρένθετης μητρότητας και σωστά ήταν αυτή η εισήγηση του πρωθυπουργού μας. Πρέπει να γίνει στοχευμένη δουλειά».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ρώτησε την Μαρίνα Πατούλη για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να υφίσταται έξωση, με την ίδια να απαντά ότι «διάβασα κι εγώ το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Ανησυχούν τα Μέσα, μήπως δεν έχω στέγη να μείνω; Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, δόξα τω Θεώ», ενώ σε ερώτηση αν αληθεύει ότι της ζήτησαν μεγάλη αύξηση ενοικίου, δδιερωτήθηκε έκπληκτη: «Αν ήμουν μία απλή γυναίκα της καθημερινότητας, θα μου κάνατε αυτή την ερώτηση; Πόσο ενδιαφέρει, αν μου έκαναν αύξηση ενοικίου; Μπορώ να ανταπεξέλθω, είμαι καλά».