Μαρίνα Σταυράκη: «Το Nemo είναι μία προβληματική κατάσταση, το ουδέτερο δεν μπορώ να το δεχτώ»

Μαρίνα Σταυράκη: «Το Nemo είναι μία προβληματική κατάσταση, το ουδέτερο δεν μπορώ να το δεχτώ»

Η πρώην σύζυγός του Γιώργου Πατούλη άλλαξε το επίθετο της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού« παραχώρησε η Μαρίνα Σταυράκη. Η πρώην σύζυγος του πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, μίλησε για την προσωπική της ζωή, την απόφαση να αλλάξει το επώνυμό της, ενώ σχολιάζει και όσα εκτυλίχθηκαν στη φετινή Eurovision.

«Έχουν περάσει 3μιση χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Με τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους, μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της», δηλώνει η Μαρίνα Σταυράκη.

«Εγώ είμαι φύσει συντηρητικός άνθρωπος, οπότε το στίγμα της διαζευγμένης ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν όμως δική μου απόφαση, ήταν του πρώην συζύγου μου. Οτιδήποτε τοξικό μας κρατάει πίσω», προσθέτει χαρακτηριστικά.

«Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει εκτός από το παιδί μας φυσικά. Έχουμε ελάχιστες επαφές έως καμία. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη», τονίζει η Μαρίνα Σταυράκη, ενώ παραδέχεται πως είναι ελεύθερη στην προσωπική της ζωή.

 

«Δεν μου άρεσε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Άλλη προβληματική κατάσταση το Nemo. Το Nemo… ουδέτερο δηλαδή; Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό… είτε αρσενικό, είτε θηλυκό. Ουδέτερο; Αλήθεια τώρα; Δεν μου άρεσε σε τίποτα. Να είχα δηλαδή εγώ έναν γιο και να μου έβαζε τη ροζ φουστίτσα με τη μπότα;», σχολίασε η Μαρίνα Σταυράκη σε άλλο σημείο.