Αφροδίτη Γραμμέλη: «Προτιμώ να πεινάσω, παρά να είμαι κομμάτι αυτής της τηλεόρασης»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Προτιμώ να πεινάσω, παρά να είμαι κομμάτι αυτής της τηλεόρασης»

Ξέσπασε η τηλεκριτικός μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου, ότι δημοσιογράφος την ενημέρωσε, ότι έχει καρκίνο

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη, με αφορμή την αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη, για το πώς έμαθε η μητέρα του από δημοσιογράφο, ότι η ίδια πάσχει από καρκίνο.

Ο Ντάνος είπε χαρακτηριστικά: «Η μάνα μου δεν ήξερε ότι είχε καρκίνο, όταν το άκουσε. Αυτός ο δημοσιογράφος πρέπει να γνωρίζει, πως ήταν εκείνος που έδωσε αυτή την πληροφορία στη μάνα μου, που τον παρακολουθούσε μέσα από το νοσοκομείο. Όλο το "θέατρο" που παίζαμε εκείνους τους μήνες, πήγε να καταρριφθεί από αυτό το σχόλιό του. Μου είπε τότε η μάνα μου, μετά από αυτό που είδε: "Γι’ αυτό παντρεύεστε; Γι’ αυτό δεν μου λέτε τι έχω; Πόσο καιρό έχω ακόμα;". Η αναμονή του γάμου ήταν η μόνη χαρά που είχε και της την πήρε».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζοντας είπε αρχικά: «Με το περιβάλλον του Γιώργου επικοινωνούσα για την εκπομπή και την εφημερίδα, ήξερα πολύ καλά τις ημέρες και τις ώρες. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας να δώσουμε την παραμικρή πληροφορία. Δεν μας ενδιέφερε, εάν η γυναίκα μας έβλεπε στην τηλεόραση. Νιώσαμε, ότι είναι ένα θέμα, που δεν είναι νόμιμοποιούμαστε να το πούμε δημόσια, όχι για λόγους τηλεθέασης, είναι θέμα ήθους και πλέον έχει χαθεί η μπάλα».

«Έχω θυμώσει πολύ με τον άνθρωπο αυτόν, που ο Γιώργος δεν θέλει να πει το όνομά του και θα το σεβαστώ. Αλλά με ενδιαφέρει, ότι βγήκε κάποιος και το είπε, γνωρίζοντας ότι δεν κάνει καλό. Γιατί να έχει αυτή την πληροφορία ο κόσμος, δεν κατάλαβα; Θα γίνει σοφότερος ο τηλεθεατής, εάν μάθει ότι η μητέρα του Γιώργου είναι άρρωστη; Θα βοηθήσει την οικογένεια; Τον ίδιο τον Γιώργο;» συνέχισε η γνωστή τηλεκριτικός.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη κατέληξε λέγοντας: «Τι θα βοηθήσει; Την ψευδαίσθηση ότι θα βοηθηθεί η πάρτη του και η εκπομπάρα του. Ντροπή, λυπάμαι. Δεν θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της τηλεόρασης, προτιμώ να κάτσω σπίτι μου και να πεινάσω, παρά να μείνω κομμάτι της τηλεόρασης που παίζει με μανάδες και ψυχές για τα νούμερα».