Περικλής Κονδυλάτος: «Εγώ που μεγάλωσα με ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;»

Περικλής Κονδυλάτος: «Εγώ που μεγάλωσα με ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;»

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων για τις αντιδράσεις στο δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Τετάρτης ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος ερωτηθείς για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο που αφορά στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, έκανε και μία προσωπική εξομολόγηση για τις σχέσεις με τους γονείς του.

«Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν λίγο περίεργη, εμείς μέναμε στην Αθήνα ενώ εκείνος δούλευε στην επαρχία, με αποτέλεσμα να μεγαλώσω χωρίς την παρουσία του. Τώρα έχουμε επαφές – δεν είχαμε για κάποιο διάστημα – αλλά τα έχουμε βρει», παραδέχεται ο Περικλής Κονδυλάτος. «Οι γονείς μου είναι τώρα δύο μεγάλοι άνθρωποι, προσπαθώ να βάζω όποια παράπονα έχω από αυτούς στην άκρη, γιατί δεν ξέρω και πόσο χρόνο έχω ακόμα μαζί τους. Είτε έχουμε περάσει καλά είτε όχι, έχω καταλάβει ότι κάποια στιγμή γινόμαστε οι γονείς μας», προσθέτει αμέσως μετά.

«Το νομοσχέδιο είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, το οποίο δεν μπορείς να το πιάσεις από μόνο του. Αρχικά δεν έχουμε αποδεχθεί ως κοινωνία τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων, δεν τους έχουμε αποδεχθεί ως κανονικούς ανθρώπους. Αν είχαμε αποδεχθεί ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα, δεν θα το συζητούσαμε αυτό τώρα», απαντά ο Περικλής Κονδυλάτος για το ζήτημα των ημερών.

«Γνωρίζω ήδη κάποιους ανθρώπους, είναι και από τον χώρο σας και τους ξέρεις όλος ο κόσμος, που είναι ομόφυλα ζευγάρια και έχουν παιδάκια. Έχω δει αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν με πάρα πολλή αγάπη. Εγώ που μεγάλωσα με ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;», σημειώνει ο Περικλής Κονδυλάτος επί του θέματος.