Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying»

Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying»

Ερωτηματικά προκύπτουν από τον χρόνο και τον τρόπο που ο ηθοποιός αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ»

Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας τα τελευταία 24ωρα, μετά την αιφνίδια αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου αναφέρει, πως η παραίτηση του καταξιωμένου ηθοποιού οφείλεται σε προσωπικούς λόγους του ίδιου, ενώ ο Λεωνίδας Κακούρης δεν έχει κάνει καμία δήλωση μέχρι στιγμής. Ωστόσο, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, είχε αρχικά αποφασίσει να μην κάνει τηλεόραση τη φετινή σεζόν, καθώς ο ρόλος του Βασιλιά Ληρ ήταν ένας ρόλος, που ήθελε πολύ να ενσαρκώσει, γιατί ήταν για εκείνον ένας ρόλος ζωής.

Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» η Μαίρη Αυγερινοπούλου έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για τον ηθοποιό, με αφορμή το σοκαριστικό βίντεο που ανέβηκε για μερικά λεπτά στο instagram, στο οποίο το σπίτι του ηθοποιού φαινόταν σε εξαιρετικά ανάστατη κατάσταση. «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο Λεωνίδας Κακούρης βγήκε εκτός ορίων, γιατί πιέστηκε πάρα πολύ. Οι δικές μου πληροφορίες λένε, ότι έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying, που τον έβγαλε εκτός ορίων», είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.