Αντέδρασε ο Μίνως Θεοχάρης για τον Λεωνίδα Κακούρη: «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είμαστε άνθρωποι»

Αντέδρασε ο Μίνως Θεοχάρης για τον Λεωνίδα Κακούρη: «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είμαστε άνθρωποι»

«Όταν ο άλλος σου λέει θέλω ησυχία, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε το καλό παράδειγμα και να κάνουμε ησυχία»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν ο Μίνως Θεοχάρης, ο οποίος ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ». Ο Θεοχάρης δεν θέλησε να δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα, σεβόμενος την ανακοίνωση του δικηγόρου του Λεωνίδα Κακούρη.

«Καταλαβαίνω και τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε τόσο και είναι λογικό, αλλά ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν είναι X-Men να συνεννοηθούμε λίγο για αυτό. Αυτό που συνέβη είναι αφορμή για αυτόν τον διάλογο. Είμαστε άνθρωποι και δουλέψαμε πολύ για αυτήν τη δουλειά. Είμαστε αγαπημένοι και πολύ ενωμένοι. Με τον Γιάννη Νταλιάνη στον ρόλο του Ληρ, που έκανε άθλο να παίξει αυτόν τον ρόλο σε 7 ημέρες. Κάναμε πρόβες τρεις μήνες» ανέφερε ο Μίνως Θεοχάρης και συνέχισε ως εξής:

«Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να το αναπαράγουμε από την άποψη ότι ο ίδιος και η οικογένεια του Λεωνίδα έχουν αναγκαστεί πλέον να βγάλουν μία ανακοίνωση για να μην αναπαράγουμε το συγκεκριμένο γεγονός. Εγώ καταλαβαίνω το ενδιαφέρον από όλους. Όταν, όμως, έχει αναγκαστεί ένας άνθρωπος να βγάλει μία ανακοίνωση και επιμένουμε, σταματάει να είναι ενδιαφέρον και πάει στα μονοπάτια της παρεμβατικότητας πια. Όταν ο άλλος σου λέει θέλω ησυχία, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε το καλό παράδειγμα και να κάνουμε ησυχία. Ο καθένας έχει τον λόγο του.

Δεν είχε γίνει κάποια τέτοια κουβέντα για να σου απαντήσω, ήταν απρόοπτο. Ωστόσο να πούμε συγχαρητήρια στον Γιάννη Νταλιάνη που έχει αναλάβει τον ρόλο, ήταν τρομερό αυτό που έκανε».