Τατιάνα Στεφανίδου: Επιλέγουμε αν θα είμαστε ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι

Τατιάνα Στεφανίδου: Επιλέγουμε αν θα είμαστε ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι

«Εάν δεν μας συμβαίνει κάτι συνταρακτικό...», εξήγησε η παρουσιάστρια

Στην πρώτη της εκπομπή για το «T-Live» του 2024, η Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχτηκε τους τηλεθεατές το μεσημέρι της Τρίτης με το δικό της μήνυμα για τη νέα χρονιά.

«Φίλοι μου, θέλω να ξεκινήσω με ευχές για καλή χρονιά. Πάνω από όλα, εύχομαι στον καθένα από εσάς που μας παρακολουθεί από το σπίτι, υγεία, πολλή αγάπη στη ζωή του, ευτυχία, ευημερία και θέλω πάντα να σκέφτεστε ότι όλα είναι εδώ», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου και εξήγησε:

«Η ευτυχία είναι θέμα επιλογής. Εάν δεν μας συμβαίνει κάτι συνταρακτικό, αν δεν έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας, αν δεν έχουμε κάτι το οποίο ανατρέπει τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας, μια απώλεια… τα υπόλοιπα είναι θέμα επιλογής. Επιλέγουμε αν θα είμαστε ευτυχισμένοι. Εμείς το επιλέγουμε και κάνουμε πράγματα γι’ αυτό. Επιλέγουμε αν θα είμαστε δυστυχισμένοι».

Κλείνοντας, η δημοσιογράφος σημείωσε: «Να θυμάστε λοιπόν, ότι αν έχετε την υγεία σας, αν είστε εσείς και η οικογένειά σας καλά, επιλέξτε τον δρόμο της ευτυχίας, επιλέξτε να είστε καλά, επιλέξτε το χαμόγελο. Αυτό είναι το μήνυμά μου».