Γιώργος Λιανός για Survivor: «Θέλαμε να βάλουμε αρνί στη σούβλα και οι ντόπιοι μάς κοίταζαν λες και κάναμε βουντού»

Γιώργος Λιανός για Survivor: «Θέλαμε να βάλουμε αρνί στη σούβλα και οι ντόπιοι μάς κοίταζαν λες και κάναμε βουντού»

«Φέτος θα είναι πολύ τίμιο το παιχνίδι και θα δούμε κλασικούς στίβους μάχης»

Για το φετινό Survior, αλλά και περιστατικά από προηγούμενα μίλησε ο Γιώργος Λιανός στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

«Τελευταία στιγμή θα μάθουμε την ημερομηνία αναχώρησης, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Ανυπομονώ για το Survivor, θέλω να δω παίκτες αθλητικούς και έξυπνους. Μελετάω συνεχώς τις συνεντεύξεις των Μαχητών. Έχουμε κόσμο διψασμένο να ζήσει την εμπειρία. Φέτος θα δούμε και άλλους παίκτες να μπαίνουν αργότερα στο παιχνίδι.

Τα αγωνίσματα φέτος θα είναι πολύ τίμια, θα δούμε κλασικούς στίβους μάχης και το θέμα είναι να καταφέρεις να επικρατήσεις. Το πώς θα καταφέρει κάποιος να επικρατήσει έχει να κάνει με τις ικανότητές του. Περιμένω να δω ένα πολύ στρατηγικό Survivor που θα είναι και πολύ αθλητικό», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και εξήγησε:

«Η τηλεοπτική χρονιά είναι πολύ δύσκολη, ο κόσμος αγαπάει τη μυθοπλασία, αλλά εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε. Το Survivor αντέχει, είναι από τα καλύτερα φορμάτ παγκοσμίως».

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Του χρωστάω πάρα πολλά. Είναι άνθρωπος που βοηθάει και λέει την καλή κουβέντα για σένα χωρίς να το ξέρεις».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε για το περσινό Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο: «Προσπαθούσαμε να βρούμε αρνάκι γάλακτος να το βάλουμε στη σούβλα και οι ντόπιοι μάς κοίταζαν λες και θέλαμε να κάνουμε βουντού, κάποια τελετή».