Αιχμές της Νόνης Δούνια για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Υπάρχουν σωστές περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών;»

Αιχμές της Νόνης Δούνια για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Υπάρχουν σωστές περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών;»

«Με ενόχλησε πάρα πολύ η απαξίωση για το metoo» εξηγεί

Ιδιαιτέρως ενοχλημένη και αιχμηρή εμφανίστηκε η Νόνη Δούνια, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Μega. Αφορμή για αυτό στάθηκε η τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης, την εβδομάδα που μας πέρασε, όπου και τοποθετήθηκε για όσα έφερε το κίνημα metoo στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

Ειδικότερα, η Νόνη Δούνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω ότι με ενόχλησε πάρα πολύ η απαξίωση του metoo από τον Παύλο Χαϊκάλη. Με ενόχλησε και πάρα πολύ το ότι τοποθετήθηκε στις «σωστές περιπτώσεις». Υπάρχουν σωστές περιπτώσεις και λάθος περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών;».

«Διαφωνώ με όλη την τοποθέτηση του, απαξιώνει γενικότερα όλη την ιστορία του metoo και τις γυναίκες. Γιατί κυρίως γυναίκες είναι αυτές που έχουν κακοποιηθεί, χωρίς να σημαίνει ότι είναι γυναίκες και το έχουμε ξαναπεί αυτό».

«Θεωρώ ότι, όταν έχει δημόσιο λόγο και πρέπει να περνά και κάποια μηνύματα, οφείλει να τα σκέφτεται αυτά ο καθένας που βγαίνει και μιλάει. Πριν μιλήσει. Θεωρώ ότι η απαξίωση του metoo είναι τραγική» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Νόνη Δούνια στην ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.