Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν έχω φτάσει ακόμη στη συγχώρεση, δεν θα παντρευόμουν δεύτερη φορά»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν έχω φτάσει ακόμη στη συγχώρεση, δεν θα παντρευόμουν δεύτερη φορά»

«Δυστυχώς ο χωρισμός είναι πόλεμος αλλά όχι αποτυχία. Αποτυχία είναι να μένεις σε έναν προβληματικό γάμο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» βρέθηκε το πρωινό του Σαββάτου (16/12) ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman των Onirama μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

«Δέχομαι φλερτ και από γυναίκες και από άντρες. Κακά τα ψέματα όμως είναι λίγο δύσκολο να ασχοληθώ με αυτό με τη δουλειά και με τα παιδιά που έχω μέσα στη βδομάδα. Ευτυχώς δεν μου είναι απαραίτητο να μπω σε μια διαδικασία για κάτι πολύ μόνιμο. Έχω μια άλλη προτεραιότητα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή», δηλώνει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Το πρόβλημα υγείας μου ξεκίνησε από ψυχολογικό. Λόγω αυτής της δουλειάς, που έχει τα καλά της και τα κακά της, το κακό είναι ότι κάποια πράγματα μεγεθύνονται και αναγκάζεσαι να τα λύσεις δημοσίως με έναν τρόπο, ενώ είναι θέμα ιδιωτικό.

Είναι άλλη κουβέντα, το αν έπρεπε να γίνει δημόσια. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά, αλλά το παλεύεις και το προσπαθείς. Δεν θα έκανα δεύτερο γάμο», εξομολογείται ο frontman των Onirama.

«Δυστυχώς ο χωρισμός είναι πόλεμος. Για αυτό και εγώ κάποιες φορές που έχω πει κάποια πράγματα ή προσπαθώ να περάσω κάποιο μήνυμα. Μιλάω και για τα κομμάτια της συνεπιμέλειας που ήταν και δικός μου μπελάς και συνειδητοποίησα μέσα από αυτό πόσος πολύς κόσμος βρίσκει ένα σημείο τριβής και βγάζει τους εγωισμούς του και τον πληγωμένο αυτό», απαντά ο Θοδωρής Μαραντίνης σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Συμφωνώ ότι είναι πόλεμος αλλά όχι αποτυχία. Αποτυχία είναι να μένεις σε έναν προβληματικό γάμο. Δεν έχω φτάσει ακόμη στη συγχώρεση», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Θοδωρής Μαραντίνης.