Γιώργος Καραμίχος: «Μου έχουν ευχηθεί από περιοδικά μέχρι και να πεθάνω»

Γιώργος Καραμίχος: «Μου έχουν ευχηθεί από περιοδικά μέχρι και να πεθάνω»

«Πολλές φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση με τα μίντια»

Για τον «πόλεμο» που έχει δεχτεί από τα μίντια μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Καραμίχος. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός του έχουν ευχηθεί από περιοδικά μέχρι και να πεθάνει.

«Είναι πιο σωστό για τους συναδέλφους μου να μοιράζονται οι δουλειές, τα ποσά και οι ρόλοι. Είμαστε μικρή αγορά. Απείχα 10 χρόνια από το θέατρο και την τηλεόραση στην Ελλάδα γιατί ήμουν στην Αμερική» δήλωσε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» το πρωί της Τρίτης 12/12/.

Όπως είπε, όσο ο γιος τους ήταν μικρός, δεν του είχαν πει ποτέ «μη» και ήταν ένα «πείραμα» που λειτούργησε.

«Όταν είναι υπερβολικά τα όρια προς ένα παιδί, δεν υπάρχει χώρος να ανθίσει η αγάπη. Η κόρη μου με έχει εκπαιδεύσει για τον γιο μου και ο γιος μου για ό,τι άλλο έρθει στη ζωή μου. Στο κομμάτι της πατρότητας με δυσκόλεψε περισσότερο να είμαι παρών που είναι το μέλημα μου» σημείωσε.

Ο Γιώργος Καραμίχος παράλληλα είπε πως ξαναρχίζουν τα γυρίσματα για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στην ΕΡΤ «Βρες τη λέξη».

«Δεν ξέρω αν θα κάνω και κάτι άλλο στην τηλεόραση, θέλω να διατηρώ την αίσθηση ελευθερίας μέσα μου. Πολλές φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση με τα μίντια, με έχουν βρίσει. Μου έχουν ευχηθεί από περιοδικά μέχρι και να πεθάνω γιατί καθυστέρησα» συμπλήρωσε.

Όπως επεσήμανε, όταν ήταν πιο μικρός είχε νιώσει έπαρση και προσπαθούσε να τη διαχειριστεί.

«Δεν ήταν η πρόθεσή μου να φερθώ σαν ψώνιο σε κάποιους, αυτό το κρίνουν οι άλλοι» υπογράμμισε ο ηθοποιός.