Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Όταν έχεις να πεις κάτι, καλό είναι να ρωτάς και να κάνεις ρεπορτάζ»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Όταν έχεις να πεις κάτι, καλό είναι να ρωτάς και να κάνεις ρεπορτάζ»

«Δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο να παραπονεθώ για τα ρεπορτάζ που έχουν βγει για μένα»

Για το ξέσπασμα που έκανε στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» απάντησε σε δηλώσεις της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε, επίσης, ξανά και στη Ναταλία Γερμανού.

«Δεν ήταν καμία διαφωνία, όλα ήταν στο επαγγελματικό πλαίσιο. Δεν έγινε ποτέ τίποτα και γι’ αυτό δεν έχω αναφέρει κάτι. Έχω πει ότι η Ναταλία είναι πολύ καλή συνεργάτιδα, ότι ξέρει να ζητά συγγνώμη. Είναι πολύ σημαντικό να ζητάς συγγνώμη και πόσω μάλλον σε αυτή τη δουλειά. Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν ζητάνε καν συγγνώμη. Η Ναταλία όμως είναι από τους άλλους ανθρώπους, που ξέρουν να ζητάνε. Εγώ είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος, δε δημιουργώ εντάσεις, δε δημιουργώ τίποτα» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε στη συνέχεια: «Καλό είναι όταν έχεις να πεις κάτι, καλό είναι να παίρνεις τους εμπλεκόμενους να τους ρωτάς και να κάνεις το ρεπορτάζ. Αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελα να περάσω στην ουσία. Δεν είχα καμία επικοινωνία όταν ήμουν στο Survivor κι εγώ δε μπορούσα να υπερασπιστώ τη θέση μου. Δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο να παραπονεθώ για τα ρεπορτάζ που έχουν βγει για μένα».