Κατέρρευσε στον αέρα η Μαριάννα Γεωργαντή: «Είναι πολύ βαρύ, συγγνώμη, δεν μου έχει ξανασυμβεί»

Κατέρρευσε στον αέρα η Μαριάννα Γεωργαντή: «Είναι πολύ βαρύ, συγγνώμη, δεν μου έχει ξανασυμβεί»

Για την υπόθεση με την κακοποίηση ενός χάσκι μέχρι θανάτου

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στο OPEN, η Μαριάννα Γεωργαντή παρουσίασε το θέμα της κακοποίησης ενός χάσκι μέχρι θανάτου το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο, η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της περιγραφής «λύγισε» και έβαλε τα κλάματα.

Η Μαριάννα Γεωργαντή, ενώ μετέφερε το ρεπορτάζ, άρχισε να τρέμει η φωνή της και δευτερόλεπτα μετά διέκοψε και άρχισε να κλαει.

«Παιδιά είναι πάρα πολύ βαρύ. Συγγνώμη τώρα που είμαι έτσι, γιατί κι εγώ έχω σκυλάκι… Χίλια συγγνώμη, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ στον αέρα. Συγγνώμη! Είναι τραγικό!», είπε δακρυσμένη η δημοσιογράφο. «Χίλια συγγνώμη, με συγχωρείτε…», είπε στη συνέχεια.

Ο Παναγιώτης Στάθης πήρε τον λόγο ώστε να αποφορτιστεί η Μαριάννα Γεωργαντή και να συνεχιστεί κανονικά η ροή της εκπομπής.

 

 

Οργή έχει προκαλέσει η κτηνωδία στην Αράχωβα, αλλά και το γεγονός ότι παραμένουν κλειστά τα στόματα σχετικά με τον δράστη ή τους δράστες. Η αρμόδια αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα, που έχει την εποπτεία των εισαγγελικών αρχών για την προστασία των ζώων, παρενέβη, διατάσσοντας τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας.

Οι Αρχές εκτιμούν πως το χάσκι πιθανότατα γνώριζε τον/ους δράστη/ες αυτής της αποτρόπαιας πράξης, ώστε να τον/ους ακολουθήσει.

Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις, ενδεχομένως να καταστράφηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν σε μαγαζί που γειτνίαζε με το σπίτι του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, καθώς μέσα σε 1-2 βράδια ξηλώθηκαν οι κάμερες.

«Η ομερτά που επικρατεί είναι απίστευτη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας εγκληματίας κυκλοφορεί ανάμεσά τους και σφυρίζουν αδιάφορα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα», είπε στο MEGA η Μαρία Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης ζώων.

Τα ντοκουμέντα της φρίκης με το χάσκι να ψυχορραγεί σε κτηνιατρείο, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή από τη βάναυση κακοποίηση, έχουν προκαλέσει ανατριχίλα.

Ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από τις Αρχές, ενώ οι ποινές που αντιμετωπίζει είναι 10 χρόνια φυλάκισης και 50.000 ευρώ πρόστιμο.

Με μια ανάρτηση στο Χ, ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης διεμήνυσε «εάν υπάρξει υπόνοια συγκάλυψης, θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός – Η τοπική Κοινωνία οφείλει να συνδράμει τις Αρχές».