Γιάννης Στάνκογλου: Οργισμένη διάψευση του ηθοποιού στα περί σχέσης του με την Σίσσυ Χρηστίδου

Γιάννης Στάνκογλου: Οργισμένη διάψευση του ηθοποιού στα περί σχέσης του με την Σίσσυ Χρηστίδου

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι «ντρέπεται» για το δημοσίευμα, ξεκαθαρίζοντας ότι την παρουσιάστρια έχει συναντήσει όλες κι όλες δύο φορές

Έντονα αντέδρασε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας, που τον θέλει να είναι ζευγάρι με τη γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ανέφερε τα εξής: «Εγώ το πρωί μίλησα με τον Γιάννη Στάνκογλου και άκουσα έναν οργισμένο πατέρα, γιατί τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ισχύει και γιατί έχει δύο παιδάκια, που αντιλαμβάνονται τα πάντα. Ο Γιάννης Στάνκογλου ντρέπεται γι’ αυτό το δημοσίευμα. Με την Σίσσυ Χρηστίδου έχουν συναντηθεί μία φορά στο θέατρο και μία στην εκπομπή».

Όλη η φημολογία ξεκίνησε, όταν η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στο Happy Day, πως η γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του είναι άνθρωπος από τον χώρο της τηλεόρασης. Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδα διέψευσε με χιούμορ ότι είναι αυτή, ενώ από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι η σχέση είναι γνωστή εδώ και καιρό.