Μαρία Κωνσταντάκη: «Είμαστε σε κατάσταση σοκ με το κόψιμο της σειράς»

Μαρία Κωνσταντάκη: «Είμαστε σε κατάσταση σοκ με το κόψιμο της σειράς»

Η αντίδραση της ηθοποιού μετά την απόφαση του OPEN για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά

Μπορεί να ακούγονταν πολύ έντονα οι φήμες, ότι η σειρά «Έρωτας Φυγάς» κόβεται από το OPEN, αλλά το cast των ηθοποιών δεν έδινε σημασία, καθώς έβλεπε, ότι πήγαινε καλά στους πίνακες τηλεθέασης.

Πολύ σύντομα οι φήμες επιβεβαιώθηκαν με ένα mail από την εταιρεία παραγωγής, που τους ενημέρωνε πως τα γυρίσματα θα συνεχιστούν έως τα τέλη Ιανουαρίου. H κάμερα της εκπομπής Breakfast@star συνάντησε τη Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία δήλωσε σοκαρισμένη από την εξέλιξη.

«Είμαστε όλοι σε σοκ για το κόψιμο της σειράς. Δεν το περιμέναμε, γιατί και τα νούμερα τηλεθέασης δε δικαιολογούσαν κάτι τέτοιο. Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, που κόβεται μια σειρά, που έκανε παραπάνω νούμερα από το μέσο όρο του καναλιού. Μας ανακοινώθηκε μέσω ενός email από την εταιρεία παραγωγής. Ήταν challenge η αλλαγή της ώρας, αλλά κι εκεί τα πήγαμε πολύ καλά. Υπάρχει ένα αίσθημα αδικίας, επειδή πηγαίναμε καλά και επειδή στη μέση της σεζόν πολύς κόσμος θα μείνει χωρίς δουλειά», δήλωσε εμφανώς στεναχωρημένη η ηθοποιός.