Χωρίζουν Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος μετά από 14 χρόνια γάμου

Χωρίζουν Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος μετά από 14 χρόνια γάμου

Όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος παίρνουν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα στο «Πρωινό», η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας χωρίζουν κοινή συναίνεση, ενώ δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος είναι σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογράψουν το διαζύγιο, ενώ οι μεταξύ τους σχέσεις παραμένουν καλές.

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 2006, ενώ παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν δύο κοριτσάκια, που είναι σήμερα 13 και 6 ετών.

 

Τον Μάϊο του 2023, η Κατερίνα Λάσπα είχε ερωτηθεί για τις φήμες διαζυγίου από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο.

«Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος  που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ, που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω; Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος, γιατί επικοινωνούμε» είχε πει στο «Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα.