Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τι είμαι; Ένας μ…ας γλείφτης; Τόσοι υπάρχουν, πρέπει να προστεθώ κι εγώ;»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τι είμαι; Ένας μ…ας γλείφτης; Τόσοι υπάρχουν, πρέπει να προστεθώ κι εγώ;»

«Να μην έχω άποψη; Η γνώμη μου δεν με καθιστά πολέμιο, είναι το βασικό εργαλείο ώστε να διορθωθούν πράγματα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γηροκομείο» βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής φιλοξενήθηκε στο επίσημο κανάλι του Ηλία Ψινάκη και μαζί συζήτησαν μεταξύ άλλων για το «Super Κατερίνα» αλλά και το φετινό «Fame Story».

«Στην Καινούργιου το ότι ένας λέει άποψη και είναι και εμπεριστατωμένη που ανακαλύπτει το κουκούτσι και όταν αντιλαμβάνονται ότι κάτι καλό πάω να πω με διακόπτουν, φταίω εγώ;», σχολιάζει αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο Νίκος (Κοκλώνης) με φώναξε, μου κατέθεσε τον σεβασμό του και μου είπε ότι θέλει να είμαστε μαζί χωρίς να έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Του ζήτησα μία χάρη: θα σου πω τη γνώμη μου, πέτα τη, κράτα τη, κράτα τα μισά, κράτα ό,τι θες. Μη με αναγκάσεις με τον τρόπο σου να πρέπει να σε γλείψω», αποκαλύπτει ο παρουσιαστής για τη συνεργασία του με την Barking Well Media.

«Όταν κάνω μία κριτική με αγάπη, με τρυφερότητα και με ρωτάνε τη γνώμη μου, τι πρέπει να πω; Τι είμαι; Ένας μ…κας γλείφτης; Δεν υπάρχουν τόσοι; Πρέπει να προστεθώ κι εγώ; Αυτό το κέρδος θα ‘χει από μένα;», επισημαίνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Το reality είναι reality. Αυτοί κάνουν ή απόσβεση reality ή ηθικολογία… τα είπα στις πρώτες εκπομπές. Να μην έχω άποψη; Η γνώμη μου δεν με καθιστά πολέμιο, είναι το βασικό εργαλείο ώστε να διορθωθούν πράγματα. Αντ’ αυτού υφίσταμαι άλλου τύπου αντιδράσεις», συμπληρώνει στο σχόλιό του.

«Θα άλλαζα τη μισή επιτροπή και θα έβαζα πρόσωπα που έχουν άποψη. Τον Θεοφάνους θα τον έβαζα στην επιτροπή, ρίχνει φαρμάκι. Διευθυντής της σχολής θα έμπαινα εγώ. Η Ηρώ σχεδόν τους μιλάει στον πληθυντικό, τι να εξομολογηθούν στην Ηρώ; Είναι λάθος», τονίζει για το Fame Story ο Ανδρέας Μικρούτσικος.