Η οργή του Αντώνη Κανάκη: «Δεν ντρέπεστε ρε αλήτες, ρε κωλ…δα; Πόσο βλάκες μπορεί να είστε;»

Η οργή του Αντώνη Κανάκη: «Δεν ντρέπεστε ρε αλήτες, ρε κωλ…δα; Πόσο βλάκες μπορεί να είστε;»

"Δηλαδή, ρε παιδί μου, πόσο βλάκας είσαι ρε άνθρωπε μου;"

Σε ένα ξέσπασμα από καρδιάς προχώρησε ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Τρίτης, μέσα από το νέο επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκαν οι επαναλαμβανόμενες «φάρσες» και εξαπατήσεις επιτήδειων προς τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ρε σεις, αυτές οι απάτες που κάνετε ρε αλήτες… Πραγματικά… Σήμερα μου το έλεγε μια φίλη μας εδώ. Δεν ντρέπεστε ρε κωλ…δα; Δηλαδή πραγματικά γιατί μόνο αυτή είναι η λέξη. Παίρνετε τους ηλικιωμένους ανθρώπους, τους γονείς και τους λέτε για τα παιδιά τους ότι θα τους ακρωτηριάσουν τα πόδια και χρειάζονται χρήματα;».

«Δεν ντρέπεστε ρε κωλ…δα; Δηλαδή πραγματικά! Θα μείνει στον τόπο κανένας άνθρωπος ηλικιωμένος, όταν τα ακούει ξαφνικά αυτά για το παιδί του. Μα πόσο βλάκες μπορεί να είστε; Δηλαδή, ρε παιδί μου, πόσο βλάκας είσαι ρε άνθρωπε μου;».

«Παίρνεις τηλέφωνο την γιαγιάκα για να της πεις ότι στο παιδί της ακρωτηριάζεται το πόδι για να της κλέψεις λεφτά;» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1.