Γρηγόρης Βαλλιανάτος για Κασσελάκη: «Ξαφνικά, μέσα σε δύο μήνες, η “αδελφή του ελέους” είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Γρηγόρης Βαλλιανάτος για Κασσελάκη: «Ξαφνικά, μέσα σε δύο μήνες, η “αδελφή του ελέους” είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

«Υπάρχει ένας υφέρπων ρατσισμός για την προσωπική του ζωή»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και θεωρεί ότι τον αντιμετωοπίζουν κακόπιστα επειδή έκανε γνωστό τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Ο Κασσελάκης είναι η νίκη του ερωτηματικού. Θέλουμε έναν άλλον άνθρωπο που είναι ενδεχομένως οικείος και λαμπερός, μας μιλάει κατευθείαν και δεν έχει σημασία το τι ξέρει. Είναι το μετά από όλα αυτά. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος χρησιμοποιεί τελείως διαφορετικό λόγο από το κόμμα του, με το ίδιο κόμμα, ο κόσμος τον ακούει και τον ακολουθεί. Αυτά που λένε ότι «τελείωσαν» και τον κοροϊδεύουν και τα λοιπά είναι η δική τους ανικανότητα. Δεν είναι το ίδιο να πάει ο Κασσελάκης μια βόλτα στον δρόμο και ο Μητσοτάκης μια βόλτα στον δρόμο», είπε  ο Βαλλιανάτος και συνέχισε:

«Είναι άλλα τα πεδία που έχουν προσδιοριστεί οι πολιτικοί και ξέρουν τι να κάνουν. Εδώ θα πρέπει να το δουν πολύ σοβαρά και να κάνουν μερικά από αυτά που κάνει. Προφανώς είναι ένα καινούργιο είδος και και θα επηρεάσει και τα άλλα κόμματα. θα δούμε ανθρώπους οι οποίοι «γράφουν» πάρα πολύ στο κοινό. Θα αδικηθούν επίσης άνθρωποι λαμπροί οι οποίοι δεν τα καταφέρνουν στην επικοινωνία.

Αυτό το «μαζί με τον σύζυγο του» είναι επανάσταση, δεν είναι απλό. Δηλαδή ξαφνικά, μέσα σε δυο μήνες, η «αδελφή του ελέους» είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παντρεύτηκε επίσης τώρα και το «σύντροφος» το έκαναν «σύζυγος», δηλαδή είναι άψογοι αλλά μέχρι εκεί. Θα δει όμως ότι πολύ από την κριτική είναι ένας υφέρπων ρατσισμός και φαίνεται. Νομίζουν ότι δεν φαίνεται αλλά φαίνεται. Υπάρχει μια περιφρόνηση αλλά αυτή δεν είναι τόσο απλή γιατί σήμερα είναι πόντοι επικοινωνιακοί».