Το «καρφί» του Αντώνη Κανάκη για τον Δημήτρη Οικονόμου: «Ο άλλος είναι… μην ακούσει καμιά αλήθεια, παθαίνει άγχος»

Το «καρφί» του Αντώνη Κανάκη για τον Δημήτρη Οικονόμου: «Ο άλλος είναι… μην ακούσει καμιά αλήθεια, παθαίνει άγχος»

«Πού πας, βρε Στέφανε, να τα πεις αυτά τα πράγματα;»

Την παρουσία του Στέφανου Τζουμάκα στην εκπομπή «Σήμερα» και όσα ειπώθηκαν εκεί σχολίασαν ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας (20/11).

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ στις 16/11, αμέσως μετά την αποχώρησή του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και κάποιες δηλώσεις του φαίνεται να ενόχλησαν τον Δημήτρη Οικονόμου.

«Ο Στέφανος Τζουμάκας πήγε και άρχισε να μιλάει για καναλάρχες, για ιδιοκτήτες ομάδων που έχουν εξαγοράσει το σύμπαν, για αφεντικά… πού λέτε να πήγε και να τα είπε αυτά τα πράγματα; Πήγε και τα είπε κάπου, όπου ο ένας έβηχε και κοιτούσε από την άλλη πλευρά και ο άλλος αγχωμένος προσπαθούσε να του πει: τι είναι αυτά που λέτε;», είπε προλογίζοντας το σχετικό βίντεο ο Αντώνης Κανάκης.

 

«Πού πήγε και τα είπε;», ρώτησε τους τηλεθεατές ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και έδωσε την πάσα για να «πέσει» το απόσπασμα, όπου ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έρχονται σε αντιπαράθεση στον αέρα.

«Πού πας, βρε Στέφανε, να τα πεις αυτά τα πράγματα;», αναρωτήθηκε ο Αντώνης Κανάκης αμέσως μετά την προβολή του βίντεο.

«Ο άλλος είναι… μην ακούσει καμιά αλήθεια, παθαίνει άγχος. «Όχι αλήθειες, ρε παιδιά, όχι αλήθειες!», «τι λέτε τώρα, κύριε;», «ποιες ομάδες;»… ωχ Θεέ μου», σχολίασε για την αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου ο Αντώνης Κανάκης, με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση να κάνουν τις δικές τους παρατηρήσεις στο ίδιο ύφος.